fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim repr茅n els processos selectius presencials amb el primer exercici de l’oposici贸 de t猫cnic de joventut

Benic脿ssim repr茅n els processos selectius presencials amb el primer exercici de l’oposici贸 de t猫cnic de joventut

La celebraci贸 de l’examen ha comptat amb totes les mesures de seguretat sanit脿ria requerides.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha repr茅s els processos selectius presencials amb la celebraci贸 del primer exercici del concurs oposici贸 de t猫cnic de joventut.
Amb l’objectiu posat a contindre la propagaci贸 del Covid-19, el consistori va adoptar una s猫rie de mesures preventives entre les quals es va incloure la suspensi贸 temporal de la celebraci贸 de procediments selectius presencials. Una mesura que es va quedar sense efecte a principis del mes de mar莽 i aquesta setmana s’ha celebrat el primer exercici del concurs oposici贸 per a la constituci贸 d’una borsa de treball temporal de t猫cnic de joventut.

Com ha explicat la regidora de Recursos Humans, Natividad Alonso, per a la celebraci贸 de l’examen presencial 鈥渟’ha seguit una s猫rie de mesures d’organitzaci贸 i prevenci贸 per a garantir la m脿xima seguretat en tot el proc茅s鈥. En aquest sentit, els aspirants han hagut de presentar una declaraci贸 responsable en la qual confirmaven que no presentaven s铆mptomes compatibles amb el Covid-19 ni que es trobaven en per铆ode d’a茂llament per haver sigut diagnosticat amb la malaltia, o en quarantena domiciliaria per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb s铆mptomes o diagnosticada amb Covid-19. Aix铆 mateix, a tots els aspirants se’ls va prendre la temperatura abans d’accedir a la Casa de la Cultura, lloc de celebraci贸 de l’examen i van tindre a la seua disposici贸 gel hidroalcoh貌lic abans de l’acc茅s a l’aula.

El primer exercici de car脿cter obligatori ha consistit en un q眉estionari de 50 preguntes, mentre que el segon exercici consistir脿 en la resoluci贸 per escrit d’un suposats te貌ric-pr脿ctic relacionats amb els continguts del temari, relatius a les tasques pr貌pies de les funcions assignades al lloc. Despr茅s de la fase d’oposici贸 comen莽ar脿 la fase de concurs d’aquesta convocat貌ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.