fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim reserva 1,2 milions per a les obres de rehabilitació de Vila Elisa

Benicàssim reserva 1,2 milions per a les obres de rehabilitació de Vila Elisa

El ple municipal aprova la modificació de crèdit que realitza la reserva financera per a abordar, amb el superàvit pressupostari de 2016, les obres de rehabilitació de Vila Elisa.

El ple de l’ajuntament de Benicàssim ha aprovat este matí la modificació de crèdit que posa a la disposició de despesa, un total d’1,2 milions d’euros, amb destinació al finançament de Vila Elisa. Estos diners es podrà destinar a l’obra de restauració de la vila derivat del superàvit de la liquidació dels comptes municipals de 2016. Amb esta aportació es culmina l’apilament de finançament que es destinarà a la recuperació del palauet, al costat de l’aportació d’1 milió d’euros que aportarà la Diputació provincial.

La modificació de crèdit ha tirat endavant per unanimitat de tots els grups polítics que han recolzat la destinació del finançament, amb la fi d’aconseguir que la rehabilitació de Vila Elisa siga una realitat com més prompte millor.

L’alcaldessa, Susana Marquès ha recordat que “després de quasi una dècada d’abandó i després que els que venien a salvar la vila, també l’hagen abandonat, finalment, han hagut de ser l’ajuntament, amb el suport de la Diputació Provincial, qui afronte la restauració definitiva del palauet per als ciutadans”.

Susana Marquès ha recordat també que “aviat l’ajuntament explicarà ja amb el projecte definitiu de l’obra de restauració. A partir d’eixe moment es podrà començar a licitar el procediment i es preveu que les obres pogueren començar a la fi de 2017 o principis de 2018, la qual cosa, tenint en compte que el termini d’execució pot ser d’un any, significaria que a la fi de 2018 o principis del 2019, la vila pot estar ja a la disposició dels ciutadans i convertir-se en l’emblema i tresor de la ciutat. Mentre, d’altra banda, van els expedients de dissolució del conveni amb la Generalitat i la reclamació al govern valencià del deute que encara no s’ha abonat als ciutadans de Benicàssim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.