fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim se suma un any més a la campanya Banya’t per l’esclerosi múltiple

Benicàssim se suma un any més a la campanya Banya’t per l’esclerosi múltiple

La campanya solidària cerca la implicació de la societat de Benicàssim amb els afectats per esta malaltia, per col·laborar econòmicament mostrant el seu suport.

El regidor d’esports, Javier Alonso, ha fet una crida esta aragonesa a tots els esportistes i ciutadans de Benicàssim a participar este dissabte 13 de maig en la campanya “Banya’t per l’esclerosi múltiple” impulsada per la AEMC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim.

Alonso ha recordat que “els veïns de Benicàssim són especialment solidaris i sempre responen a estes crides per ajudar als qui necessiten el nostre suport. En este cas, els diners recaptats es dirigeix a una fi molt especial, que és lluitar contra esta malaltia que afligeix a molts ciutadans de tota la província i amb els quals volem mostrar-nos especialment sensibles”.

Este esdeveniment solidari començarà a les 10 hores en la piscina municipal i es perllongarà fins a les 14 hores del dissabte 13 de maig. Durant estes quatre hores, qualsevol persona podrà accedir gratis a la piscina solament amb la condició de col·laborar amb l’associació amb l’adquisició d’algun dels elements de promoció de l’entitat. O bé, si ho desitgen, pagaran l’entrada puntual de la piscina (4,40 euros) que aniran íntegrament destinats a l’associació contra l’esclerosi.

El regidor d’esports ha convidat “a tots els ciutadans que els agrade nedar que s’acosten este dia a la piscina i deixen palesa que no solament ens agrada l’esport, sinó que el que més ens agrada a Benicàssim és demostrar que som una ciutat oberta, col·laboradora, lliurada i amb valors tan importants com és la solidaritat i la implicació social”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.