fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim se sumar脿 a les ciutats europees que recolzen l’economia circular adherint-se a la Declaraci贸 de Sevilla

Benic脿ssim se sumar脿 a les ciutats europees que recolzen l’economia circular adherint-se a la Declaraci贸 de Sevilla

El ple de l’ajuntament del pr貌xim divendres abordar脿 impulsar des del municipi els principis que la declaraci贸 sevillana arreplega per a fomentar la sostenibilitat econ貌mica i el respecte pel medi ambient.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s defensar脿 divendres que ve la necessitat que el municipi se sumeix als principis que van inspirar l’anomenada “Declaraci贸 de Sevilla”. Un manifest de car脿cter governamental local que van impulsar en la capital andalusa les ciutats que formen part del Consell de Govern de Ciutats pel Clima de la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies i que Marqu猫s va subscriure com a participant, per貌 que ara ha de ratificar-se en el ple municipal.

Marqu猫s ha assenyalat que “des de tots els municipis d’Espanya hem de conscienciar-nos que el futur de les nostres ciutats passa pel respecte que tinguem pel nostre entorn. Hem d’aconseguir un desenvolupament sostenible que garantisca la nostra viabilitat en temps futur. A莽貌 a Benic脿ssim ho tenim molt b茅 apr猫s i ho posem en pr脿ctica di脿riament. Ser una destinaci贸 tur铆stica de qualitat, amb una oferta natural i ambiental singular i excepcional com tenim, costa treballar amb una gesti贸 equilibrada en la qual els qui desenvolupen les seues activitats ac铆 han de complir requisits ambientals que garantisquen que no es perjudica el nostre medi ambient, no solament natural, sin贸 tamb茅 urb脿”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.