Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim seleccionarà 30 empleats per treballar en el muntatge dels glamping de festivals

Benicàssim seleccionarà 30 empleats per treballar en el muntatge dels glamping de festivals

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local s’encarregaran de fer la selecció prèvia per a l’empresa que els oferirà un contracte durant dos mesos complets per atendre als festivals d’este estiu.

La regidora de promoció econòmica i ocupació de Benicàssim, Elena Llobell ha anunciat l’inici del procés de selecció de fins a trenta treballadors que vulguen emprar-se este estiu en la gestió de serveis complementaris a la celebració de festivals.

“En Benicàssim els festivals generen centenars de llocs de treball al llarg de l’any, i és un dels aspectes en els quals més incideix l’ajuntament en la negociació de la celebració d’un esdeveniment. Contractar treballadors prioritàriament de Benicàssim i de la província de Castelló. I així podem dir amb satisfacció que des de la AEDL, realitzarem a petició d’una empresa de serveis, la selecció de trenta perdones per treballar este estiu”, ha dit Llobell.

Com han relatat des de la AEDL, la selecció triarà a 30 treballadors per cobrir este estiu 30 llocs de treball atenent les necessitats de la zona de càmping d’alt nivell dels festivals programats en Benicàssim. En la selecció es prevaldrà als candidats de Benicàssim. Per a això es farà una selecció prestant-los una aula per a entrevistes i portant el seguiment.

  1. ¿Saben porque han recurrido a este sistema de selección? Por que casi todos los que han trabajado los últimos años en la empresa que monta el camping (Glamping,De Barcelona),este año no van a trabar. El año pasado cobraban 90€ diarios más comidas y,este año pagan 60€’sin comidas. También,este año,no pagan el alojamiento a la gente que venía de fuera. Total se han quedado sin gente con experiencia. Es un trabajo sin horarios durante el montaje de tiendas. Y turnos de 12 durante los festivales.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.