fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim sol路licitar脿 una reuni贸 amb la Generalitat per a cercar la seua col路laboraci贸 en la gesti贸 de l’organitzaci贸 de festivals

Benic脿ssim sol路licitar脿 una reuni贸 amb la Generalitat per a cercar la seua col路laboraci贸 en la gesti贸 de l’organitzaci贸 de festivals

L’edici贸 2017 del FIB ha suposat un nou repte superat per a Benic脿ssim: recuperant atractiu de p煤blic, coordinant el major dispositiu de seguretat de la hist貌ria dels festivals i mantenint la qualitat com a destinaci贸 tur铆stica.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s, ha mostrat la seua satisfacci贸 despr茅s d’haver concl貌s la vintena tercera edici贸 del FIB. “Avui s’est脿 produint l’eixida dels acampadors de les zones d’acampada i est脿 encara en marxa un dispositiu especial de mobilitat, conjuntament amb la Gu脿rdia Civil, per a facilitar que l’operaci贸 eixida dels intervenguts de juliol es realitze amb normalitat i compatibilizandola amb la finalitzaci贸 de l’estada dels assistents al festival d’enguany”, ha assenyalat la primera edil.

Marqu猫s ha realitzat una valoraci贸 del festival d’enguany com “un dels m茅s reeixits per a Benic脿ssim dels 煤ltims cinc anys. Tant a escala interna com a extern, este FIB ha sigut decisiu perqu猫 hav铆em de demostrar que pod铆em recuperar l’铆mpetu de p煤blic dels millors anys del FIB; hav铆em de donar confian莽a als assistents i demostrar que Benic脿ssim 茅s una destinaci贸 segura per a viure el festival i, a m茅s, tornar a garantir als ciutadans de Benic脿ssim i turistes que la nostra ciutat, malgrat multiplicar el volum de p煤blic en els carrers, 茅rem capa莽os de mantenir la qualitat dels serveis p煤blics i el confort per a ve茂ns i estiuejants. I ho hem aconseguit amb nota.”
Encara aix铆, l’alcaldessa ha anunciat que sol路licitar脿 una “reuni贸 de treball amb els responsables de macroespectacles en la Generalitat per a abordar la f贸rmula en la qual l’administraci贸 auton貌mica s’ha d’implicar m茅s per a poder facilitar que estos grans esdeveniments que tant benefici reporten als municipis i a la societat, es puguen gestionar d’una forma m茅s eficient i amb les millors garanties. Nosaltres acollim tres macrofestivals, per貌 altres municipis com Borriana tenen les mateixes necessitats en la prov铆ncia i, el mateix succeeix en les altres prov铆ncies valencianes. 脡s el moment que la Generalitat es banye i impulse una regulaci贸 espec铆fica i adequada per a la celebraci贸 dels festivals”.

Susana Marqu猫s ha oferit el municipi de Benic脿ssim per a acollir eixa reuni贸 en la qual convida al fet que participen tamb茅 els primers municipis d’altres localitats que celebren festivals i que compten amb les mateixes necessitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.