fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim suma 25 empreses distingides en el Sistema Integral de Qualitat Tur铆stica de Destins (SICTED)

Benic脿ssim suma 25 empreses distingides en el Sistema Integral de Qualitat Tur铆stica de Destins (SICTED)

Augmenta en un 25% les empreses adherides (entre 2021 i 2022) a aquest projecte que busca la millora de qualitat tur铆stica des de diferents vessants.

Ja s贸n 25 les empreses a Benic脿ssim que compleixen amb les premisses del Sistema Integral de Qualitat Tur铆stica Espanyola en Destins SICTED i que han sigut distingides en un acte realitzat en el dia de hui a la Casa Abadia de la ciutat on s’han congregat totes les empreses notables dins del sector tur铆stica de la ciutat. Es tracta d’un projecte millora de la qualitat de les destinacions tur铆stiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies (FEMP).

El SICTED 茅s un projecte de mig llarg termini, que es desenvolupa en dos plans de treball: D’una banda, a nivell de dest铆, coordinant les actuacions de formaci贸, assessorament i avaluaci贸 dels serveis tur铆stics participants, creant i dinamitzant grups de millora que treballen en pro del dest铆, fent enquestes de satisfacci贸 al turista i visitant i celebrant la Mesa de qualitat amb car脿cter anual, amb representaci贸 de les associacions del projecte en el dest铆. Per un altre, a nivell del servei tur铆stic: el servei tur铆stic ha de superar anualment una s猫rie de compromisos, entre ells, una avaluaci贸. En cas de ser aix铆 obt茅 el distintiu Comprom铆s Qualitat Tur铆stica.

Les empreses i serveis tur铆stics que mantenen la distinci贸 en el Comit茅 de Distinci贸 de desembre de 2022 s贸n BeniQasim 1915, Palasiet Talasso Clinic & Hotel, Restaurant Jimena, Restaurant Olivia, Ombrel路les i Hamaques a Benic脿ssim Mayte, Bonterra Resort, C脿mping Taure, Hotel Bersoca, Hotel Canad脿, Hotel Intur Astor, Hotel Intur Bonaire, Hotel Intur Orange, Itinerantur, Kinesis, Orange Costa, Platges de Benic脿ssim, Tourist Info Benic脿ssim. Les han renovades Aquarama, Hotel Tramuntana, Roger Real State i cinc noves empreses s’han unit a aquest comprom铆s de qualitat tur铆stica entre les quals estan Cafeteria Torrassa, Carmelitano Cellers i Destil路leries, Hotel Bulevard, Hotel Voramar, Restaurant La Trabiesa sumant un 25% m茅s d’empreses adherides respecte a l’any anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.