fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim suma sis nous punts de Wifi gratuïts

Benicàssim suma sis nous punts de Wifi gratuïts

Els usuaris podran accedir a la xarxa Turisme-Benicàssim a través del seu Facebook o registrant-se amb el seu compte de correu electrònic.

L’Ajuntament de Benicàssim ha ampliat la xarxa Wifi en sis nous punts distribuïts pel municipi. L’Oficina de Turisme de la Casa Abadia, tres punts a la platja Heliòpolis , en l’amfiteatre Pepe Falomir (platja Torre Sant Vicent) i a la platja Voramar són les zones habilitades on els ciutadans trobaran una xarxa Wifi anomenada Turisme-Benicàssim. Com han informat des del departament d’Informàtica del consistori, els interessats es podran connectar de manera gratuïta i bé utilitzar el seu compte de Facebook per a connectar-se o registrar-se amb un compte de correu electrònic. Una vegada connectats a la xarxa Wifi, els usuaris podran gaudir del servei i navegar lliurement per Internet. Una vegada validats, els usuaris seran redirigits per primera vegada a la web municipal de Benicàssim (http://www.benicassim.es/) i a partir d’aqueix moment el ciutadà serà lliure de navegar o descarregar-se continguts sense major problema.

Com a municipi turístic, el portal pel qual s’accedirà a la xarxa Wifi està dissenyat en multiidioma “enfocat al turisme nacional, anglés, francés i alemany, facilitant amb això l’ús d’aquest servei als turistes que trien Benicàssim com a destinació”, ha indicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández.

Els nous punts Wifi estaran completament disponibles en els pròxims dies.

Així mateix, estos nous punts Wifi se sumen al servei de Wifi municipal que manté l’Ajuntament de Benicàssim en els edificis destinats a educació com la biblioteca municipal, les biblioteques de la mar, l’Espai Cultural Vila Ana, el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià o el Casal Jove. A més el municipi compta amb un servei de cobertura sense fil d’internet gratuïta en la localitat a través del Pla provincial Wifi 135 gestionat per la Diputació de Castelló i que està disponible en l’Oficina de Turisme Heliòpolis, a la Torre Sant Vicent, en la plaça de les Corts Valencianes i en la plaça de l’Estació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.