fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim s’uneix per a exigir al Consell l’obertura dels consultoris auxiliars anunciats

Benic脿ssim s’uneix per a exigir al Consell l’obertura dels consultoris auxiliars anunciats

El ple aprova una declaraci贸 institucional per a sol路licitar a la Conselleria de Sanitat i Salut P煤blica que dote de mitjans materials, t猫cnics i humans per a posar en funcionament tots els consultoris d’estiu.

L’Ajuntament de Benic脿ssim s’ha unit per a exigir la posada en funcionament de tots els consultoris d’estiu. La reiterada sol路licitud a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica s’ha aprovat com a declaraci贸 institucional en el ple ordinari del mes de juliol celebrat aquest mat铆.

Com ha recordat la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, en una nota de premsa remesa el 18 de juny, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica inclo茂a Atlanta, Azulmar i Vilamar dins de la llista de consultoris d’estiu que estarien en funcionament durant la present temporada estival. 鈥減er貌 la realitat 茅s que, en data de hui, els consultoris que donen servei en el municipi de Benic脿ssim s贸n l’Atlanta, en horari de vesprades, i el del carrer Vila-real, en horari de dem脿, un operatiu que no correspon amb la poblaci贸 que resideix durant l’estiu a Benic脿ssim ni s’adeq眉en amb la situaci贸 sanit脿ria que estem vivint鈥.
L’edil de l’脿rea de Sanitat ha continuat reiterat la predisposici贸 de l’Ajuntament per 鈥渃ontinuar col路laborant amb la Conselleria en tot el que ens sol路liciten, com posar a la seua disposici贸 tots els edificis municipals i estem en contacte permanent davant qualsevol situaci贸 sobrevinguda鈥.

鈥淗em de posar tots els esfor莽os per a revertir la situaci贸 derivada de la propagaci贸 del Covid-19 i ac铆 entra la necessitat d’augmentar els recursos sanitaris, tant materials com t猫cnics i humans. 脡s de vital import脿ncia la inversi贸 en mat猫ria sanit脿ria per a blindar els recursos que salven vides鈥, ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.
El ple ordinari tamb茅 ha aprovat una moci贸 per a sol路licitar al Govern l’eliminaci贸 del veto a la iniciativa de reduir el tipus de gravamen de l’IVA del 21 al 10%. La proposta presentada per l’equip de govern (Partit Popular i Ciudadanos) ha comptat amb el suport de Comprom铆s i l’abstenci贸 de la resta de l’oposici贸 (PSPV, Llaura Benic脿ssim i l’edil no adscrit).
La creaci贸 d’una Mesa d’Avaluaci贸 Local dels projectes municipals que seran gestionats per l’Ajuntament a trav茅s dels Fons Europeus ha sigut una altra de les mocions aprovades en la sessi贸, (amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenci贸 de l’oposici贸), aix铆 com una moci贸 per a mostrar suport al poble cub脿, amb l’abstenci贸 de Ara Benic脿ssim i el vot en contra del PSPV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.