fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim s’uneix per a exigir al Consell l’obertura dels consultoris auxiliars anunciats

Benicàssim s’uneix per a exigir al Consell l’obertura dels consultoris auxiliars anunciats

El ple aprova una declaració institucional per a sol·licitar a la Conselleria de Sanitat i Salut Pública que dote de mitjans materials, tècnics i humans per a posar en funcionament tots els consultoris d’estiu.

L’Ajuntament de Benicàssim s’ha unit per a exigir la posada en funcionament de tots els consultoris d’estiu. La reiterada sol·licitud a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s’ha aprovat com a declaració institucional en el ple ordinari del mes de juliol celebrat aquest matí.

Com ha recordat la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, en una nota de premsa remesa el 18 de juny, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública incloïa Atlanta, Azulmar i Vilamar dins de la llista de consultoris d’estiu que estarien en funcionament durant la present temporada estival. “però la realitat és que, en data de hui, els consultoris que donen servei en el municipi de Benicàssim són l’Atlanta, en horari de vesprades, i el del carrer Vila-real, en horari de demà, un operatiu que no correspon amb la població que resideix durant l’estiu a Benicàssim ni s’adeqüen amb la situació sanitària que estem vivint”.
L’edil de l’àrea de Sanitat ha continuat reiterat la predisposició de l’Ajuntament per “continuar col·laborant amb la Conselleria en tot el que ens sol·liciten, com posar a la seua disposició tots els edificis municipals i estem en contacte permanent davant qualsevol situació sobrevinguda”.

“Hem de posar tots els esforços per a revertir la situació derivada de la propagació del Covid-19 i ací entra la necessitat d’augmentar els recursos sanitaris, tant materials com tècnics i humans. És de vital importància la inversió en matèria sanitària per a blindar els recursos que salven vides”, ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqués.
El ple ordinari també ha aprovat una moció per a sol·licitar al Govern l’eliminació del veto a la iniciativa de reduir el tipus de gravamen de l’IVA del 21 al 10%. La proposta presentada per l’equip de govern (Partit Popular i Ciudadanos) ha comptat amb el suport de Compromís i l’abstenció de la resta de l’oposició (PSPV, Llaura Benicàssim i l’edil no adscrit).
La creació d’una Mesa d’Avaluació Local dels projectes municipals que seran gestionats per l’Ajuntament a través dels Fons Europeus ha sigut una altra de les mocions aprovades en la sessió, (amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de l’oposició), així com una moció per a mostrar suport al poble cubà, amb l’abstenció de Ara Benicàssim i el vot en contra del PSPV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.