Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim trau a concurs les dotze casetes del recinte de festes

Benicàssim trau a concurs les dotze casetes del recinte de festes

En les condicions s’inclou la implantació de limitadors de so per a reduir l’impacte acústic de l’àrea de festejos en la zona del Passeig Pérez Bayer.

Demà finalitza el termini de presentació de les propostes per a participar en el concurs de gestió de les casetes d’oci per a les Festes de Sant Tomás de Villanueva. El regidor de festes, Arturo Martí ha informat que “enguany dins de la gestió del recinte, hem reduït en mitja hora l’horari d’activitat de les casetes i a més, s’introduirà la col·locació de limitadors de so per a tractar de reduir l’impacte acústic als veïns amb l’objectiu de millorar la qualitat ambiental del municipi”.

En esta edició, com ja succeïra el passat any, seran 12 el nombre de casetes que ixen a concurs públic per a la seua gestió.

Les casetes tindran una superfície de 50 metres i hauran de tenir totes les mateixes característiques estètiques i de muntatge que són tradicionals. Estos establiments, a més, podran tenir en la seua façana frontal la ubicació de taules i cadires per als clients.

L’adjudicació de les casetes es farà de manera imminent, ja que el muntatge de les mateixes ha de realitzar-se entre els dies 11 i 13 de setembre, per a poder posar-se en funcionament el 14 de setembre abans de les 10 hores. Encara que la inauguració oficial del recinte, com és habitual per la reina de les festes, tindrà lloc el dissabte 16 de setembre cap al migdia.

Les casetes romanen obertes al públic diàriament durant els deu dies que duren els festejos, del 15 al 24 de setembre amb horaris ininterromputs durant el dia, si els seus explotadors així ho requereixen. Mentre que l’horari de tancament nocturn sí està limitat. Els caps de setmana, divendres i dissabte, les casetes romandran obertes fins a les 05:30 hores; el diumenge 17 i dijous 21 de setembre, les casetes podran tancar com a màxim a les 03:30, mentre que el diumenge 24 hauran de fer-ho a la 01: de la matinada. La resta de dies, del 18 al 20 de setembre, les casetes del recinte de festes, hauran de tancar a les 02:00 hores, com a màxim.

Finalment, regidor de festes ha recordat que els empresaris que opten a explotar una d’estes casetes, hauran de desmuntar les carpes i deixar l’espai en perfectes condicions, abans del 27 de setembre; tres dies després de finalitzar els festejos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.