fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim treballa en la zona sud per a donar soluci贸 a punts conflictius en 猫poques de pluja

Benic脿ssim treballa en la zona sud per a donar soluci贸 a punts conflictius en 猫poques de pluja

Els treballs s贸n finan莽ats a trav茅s del Pla Provincial d’Obres i Serveis.

L’Ajuntament de Benic脿ssim continua treballant a donar soluci贸 a punts conflictius en 猫poques de pluges amb una s猫rie d’actuacions finan莽ades a trav茅s del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputaci贸 de Castell贸.

Els treballs van comen莽ar el passat mes de novembre i aquests dies s’est脿 actuant en la zona sud del municipi. En concret els treballs es localitzen al carrer Doctor Fleming i el carrer Senia Sevilla, 鈥渋 es col路locaran reixetes en els punts m茅s baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produ茂en en 猫poca de pluges鈥, ha explicat la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell. D’aquesta mateixa forma s’ha actuat ja en en dos punts del carrer La Cort, intersecci贸 amb els carrers Almadrava i Las Vegas.

Les actuacions finan莽ades a trav茅s del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputaci贸 de Castell贸 tamb茅 inclouen l’avinguda Barcelona, m茅s concretament la zona del Voramar. 鈥淓n aquest punt existeixen uns problemes hist貌rics d’inundacions en les 猫poques de pluges en acumular-se un cabal important en el punt sota del pont de ferro. Amb aquesta actuaci贸 es pret茅n canalitzar aquells escolaments evitant que provoquen danys aig眉es avall鈥, ha indicat Elena Llobell.

Aix铆 mateix, es procedir脿 al canvi d’un tram de canonada d’aigua potable que dona subministrament al poble. El termini d’execuci贸 de tota l’obra prevista a trav茅s del Pla Provincial d’Obres i Serveis 茅s de tres mesos i com ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渁mb aquests treballs anem a millorar les infraestructures del cicle integral d’aigua donant soluci贸 a sis punts conflictius en 猫poques de pluges鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.