fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benlloch visita els recursos de Fundaci贸n Manantial a Madrid per a implantar programes i el futur CRIS a Vila-real

Benlloch visita els recursos de Fundaci贸n Manantial a Madrid per a implantar programes i el futur CRIS a Vila-real

L’alcalde viatja a la seu de l’entitat per a signar el conveni anual de 2017 i comprovar el funcionament de serveis d’atenci贸 i inserci贸 de persones amb diversitat funcional mental.

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha visitat recentment els projectes que Fundaci贸n Manantial desenvolupa a la Comunitat de Madrid dirigits a la recuperaci贸 de les persones amb problemes de salut mental. El primer edil va poder con茅ixer de primera m脿 el funcionament de recursos implantats i previstos en la ciutat, com la resid猫ncia, empreses d’economia social per a les persones amb diversitat funcional mental o el Centre de Rehabilitaci贸 i Integraci贸 Social, projecte que veur脿 prompte la llum a Vila-real, una vegada s’est脿 desbloquejant ja la desclassificaci贸 del solar al costat del centre Mol铆 la Vila per a la ubicaci贸 del CRIS.

La visita tamb茅 va permetre signar el conveni de col路laboraci贸 que l’Ajuntament de Vila-real mant茅 amb la Fundaci贸n Manantial corresponent a 2017, amb un import de 20.000 euros destinats a sufragar les activitats d’atenci贸 i inserci贸 social que l’entitat desenvolupa a Vila-real. “Hem volgut visitar la Fundaci贸n Manantial per a no demorar m茅s la signatura de l’acord de col路laboraci贸 amb l’organitzaci贸 i con茅ixer de primera m脿 les iniciatives que desenvolupa l’entitat a les seues seus de Madrid, on hem pogut comprovar la important铆ssima labor que estan realitzant amb les persones amb problemes mentals. Iniciatives que aviat anem a veure implantades tamb茅 a la nostra ciutat, gr脿cies a l’aposta que Manantial ha fet per Vila-real i pel nostre projecte sociosanitari”, argumenta l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.