fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Betx铆 obri la seua quarta bossa de treball per impulsar l’ocupaci贸 local

Betx铆 obri la seua quarta bossa de treball per impulsar l’ocupaci贸 local

Els requisits s贸n estar empadronats al municipi i figurar com a demandants d’ocupaci贸

L’Ajuntament de Betx铆 ha obert la quarta bossa de treball local en la qual espera que s’inscriguen m茅s de 100 ve茂ns i ve茂nes en situaci贸 d’atur. Es tracta de la iniciativa que sota el nom de “Foment de l’Ocupaci贸 Local”, preveu contractar per diversos mesos a totes les persones del poble que es troben a l’atur. La partida, que enguany compta amb un 10% m茅s que l’anterior, t茅 un pressupost total de 40.000鈧 i s’ha consolidat ja com un referent de col路locaci贸 de treballadors en la localitat de la Plana Baixa.

L’alcalde de Betx铆, Alfred Remolar, ha destacat que les anteriors convocat貌ries de la borsa van suposar “un 猫xit”. Tant, que m茅s de 60 persones han sigut contractades en l’煤ltim any a trav茅s d’aquesta bossa. “En esta quarta edici贸 esperem superar el centenar de sol路licituds i continuar impulsant l’ocupaci贸 al nostre municipi”, ha manifestat Remolar. L’alcalde de Betx铆 ha explicat que les contractacions solen ser de mitja jornada i per un per铆ode de dos mesos i van accedint a les mateixes en grups de sis o set persones. “脡s una iniciativa important per als ve茂ns que ja s’han quedat sense cap tipus d’ajuda i que a trav茅s de la bossa poden completar les seues hores cotitzades i, alhora, millorar la qualitat de vida del nostre poble”, ha subratllat.

Remolar ha recordat que aquest projecte es va posar en marxa a trav茅s del Consell Econ貌mic Municipal, que 茅s una de les apostes de l’equip de govern, i en el qual participen tots els agents empresarials i pol铆tics del municipi. Cal recordar que podran optar a la bossa de treball les persones empadronades a Betx铆 que acrediten estar en situaci贸 d’atur. El per铆ode d’inscripci贸 estar脿 obert durant 20 dies h脿bils i es preveu que el termini acabe el pr貌xim 20 d’abril.

Leave a Reply

Your email address will not be published.