fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Bicicas instal路lar脿 les seues noves bases en La Farola i l’avinguda del Mar, guanyadores de l’enquesta ciutadana

Bicicas instal路lar脿 les seues noves bases en La Farola i l’avinguda del Mar, guanyadores de l’enquesta ciutadana

El regidor de Mobilitat, Rafa Sim贸, agraeix l’elevada participaci贸 amb quasi 4.000 persones entre les dues fases de la consulta.

L’entorn de la Pla莽a de la Independ猫ncia (La Farola), amb les delegacions d’Hisenda i Tr脿fic com a punts de refer猫ncia, i l’avinguda del Mar a l’altura del Recinte de Fires, al costat de la parada del Tram, han resultat guanyadores en la votaci贸 popular oberta per Bicicas per a decidir la ubicaci贸 de dues noves bases de pr茅stec de bicicletes a Castell贸. L’empresa concession脿ria, Maquiver, procedir脿 a la seua instal路laci贸 en la pr貌xima primavera, amb el que el servei superar脿 les 50 bases repartides per tota la ciutat.

El tinent d’Alcaldia de Mobilitat, Rafa Sim贸, ha agra茂t a les prop de 4.000 persones que han ajuda a triar les dues noves bancades de bicicletes “la seua participaci贸 per a millorar un servei com el del pr茅stec de bicicletes que dia a dia consolida el seu 煤s en la ciutat gr脿cies a millores en el servei, la major conscienciaci贸 ciutadana i aspectes que tamb茅 ajuden com l’orografia i la meteorologia”.

Bicicas conclou aix铆 un proc茅s iniciat el 15 de gener que ha comptat amb un important 猫xit de participaci贸. Les enquestes difoses pel servei de pr茅stec de bicicletes de Castell贸 (una primera per a seleccionar les 10 ubicacions m茅s demandades i una altra final per a triar les dues guanyadores) han registrat una participaci贸 acumulada de prop de 4.000 persones. En la segona fase tancada el passat 29 de gener les deu bases finalistes van registrar 992 vots v脿lids.

La Farola, amb 243 vots, i l’avinguda del Mar, amb 175, han sigut les dues opcions m茅s votades amb difer猫ncia en l’enquesta que ha sigut difosa en la web bicicas.es i en xarxes socials. A molta dist脿ncia, s’han quedat la de Serradal-Harley Davidson (106), PAU Lled贸 (104) i Plaza Fadrell (98).

Amb aquest proc茅s de participaci贸 per a triar les seues noves bases de pr茅stec, Bicicas aprofundeix en la millora del servei i en l’atenci贸 a l’usuari, com tamb茅 ho prova l’engegada de la seua nova app aquesta mateixa setmana, que est脿 registrant un bon ritme de desc脿rregues i 煤s durant els primers dies. Aquesta aplicaci贸 permet donar-se d’alta, adquirir abonaments, retirar bicicletes o obtenir informaci贸 en temps real de la disponibilitat de bicicletes des del m貌bil sense necessitat de tr脿mits ni targeta.

  1. Pues nada, el Grao, como de costumbre de segunda categor铆a, sin base del Bici-Cas en el Pinar (Rotonda Harley Davidson).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.