fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Bombers i Protecci贸 Civil s’involucren en la cerca de la vaqueta escapada del recinte taur铆 de Borriana

Bombers i Protecci贸 Civil s’involucren en la cerca de la vaqueta escapada del recinte taur铆 de Borriana

La Unitat Canina de Cerca i Rescat treballar脿 els pr貌xims dies per a poder localitzar a l’animal en la zona mar铆tima rural del terme municipal.

Borriana ha ampliat el dispositiu de cerca del cap de bestiar que durant les festes de la Miseric貌rdia va escapar del recinte taur铆 i que no ha pogut ser localitzada encara. I ho far脿 a trav茅s de la col路laboraci贸 del Consorci Provincial de Bombers i del cos de Protecci贸 Civil, que han oferit la seua Unitat Canina de Cerca i Rescat per a intentar localitzar al segon dels animals que va escapar del recinte de la Vila borrianenca.

Malgrat que, en principi, s’esperava que les labors de cerca i localitzaci贸 s’iniciaren el dimecres dia 13, totes les parts implicades en el dispositiu han decidit comen莽ar a treballar ja durant la vesprada del dimarts, aix铆 que tant els bombers com els gossos rastrejadors ja han realitzat les primeres labors durant la tard-nit de la mateixa jornada.

Segons ha explicat el regidor de Seguretat i Policia Local de Borriana, Javier Gual, “ja durant les tres primeres jornades de cerca vam utilitzar este tipus de t猫cnica de cerca gr脿cies als gossos rastrejadors, aix铆 que hem decidit que l’opci贸 d’incorporar al treball de localitzaci贸 a la Unitat Canina de Cerca i Rescat dels Bombers i Protecci贸 Civil seria una eina m茅s per a afinar en la cerca”. El mateix Gual ha volgut recordar que “el dispositiu s’ha mantingut actiu durant tota la setmana, ja que tant la Policia Local, com la Guarderia Rural i la col路laboraci贸 de Gu脿rdia Civil i membres de la Comissi贸 Taurina han continuat realitzant labors de cerca en diversos punts de la zona mar铆tima rural de Borriana, encara que la falta d’indicis i la inexist猫ncia de trucades d’av铆s per un possible albirament de l’animal, han fet que h脿gem volgut incorporar esta nova mesura de gossos rastrejadors al dispositiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.