fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana aconsella a la ciutadania per prevenir la pres猫ncia del mosquit tigre en el cementeri

Borriana aconsella a la ciutadania per prevenir la pres猫ncia del mosquit tigre en el cementeri

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament reparteix diversos cartells informatius i la Policia Local informa sobre el dispositiu especial de control i tr脿fic.

El regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Borriana, Manel Navarro, ha visitat el cementeri municipal per instal路lar tota una un s猫rie de cartells informatius en els quals es donen alguns consells als centenars de ve茂ns i ve茂nes que en les properes 24 hores passaran pel cementiri municipal. Tal com ha explicat el mateix Navarro 鈥渆s tracta de les recomanacions que tant la Federaci贸 de Municipis com la mateixa Conselleria han fet arribar als departaments de Sanitat municipals per seguir prevenint la pres猫ncia de mosquits, i sobretot, evitar la creaci贸 de possibles focus de reproducci贸 que es poden donar en un lloc com el cementiri municipal鈥.

Segons ha detallat, 鈥渓es temperatures de tot el mes d’octubre ens obliguen a seguir molt pendents de la proliferaci贸 d’aquesta esp猫cie en el nostre terme municipal, i si volem mantenir els mateixos nivells de control que hem gaudit durant tot l’estiu, no podem baixar la gu脿rdia鈥. En els cartells informatius repartits per les diferents estades del cementiri, es donen fins a cinc consells b脿sics per evitar que la renovaci贸 en la decoraci贸 de les l脿pides o l’acumulaci贸 d’aigua en els mateixos recipients on es col路loquen les flors, no supose un risc de proliferaci贸 i cria de mosquits tigre. A m茅s, Navarro ha volgut 鈥渞ecordar a la gent amb segones resid猫ncies a la zona mar铆tima que els bons resultats pel que a l’afecci贸 dels mosquits respecta del passat estiu, solament es mantindran si com fins ara, la ciutadania segueix col路laborant en anar amb compte amb possibles aig眉es estancades o mantenint els tractaments que tan b茅 han funcionat en piscines, fonts o possibles llocs d’acumulaci贸 d’aigua estancada鈥.

Per貌 a m茅s, pel dia de Tots Sants, la Policia Local tamb茅 ha informat del dispositiu especial de tr脿fic i seguretat en els accessos al cementiri que duran a terme durant tota la jornada. Tal com s’ha fet en anys anteriors, hi haur脿 punts de regulaci贸 del tr脿fic en la ronda Poeta Calzada en la seva intersecci贸 amb el carrer Major, aix铆 com a la pla莽a de la Fira i en la mateixa carretera d’Almassora. D’altra banda, els mateixos membres de la Policia Local han previst la reserva d’estacionaments de vehicles tant per a taxis com per a persones amb diversitat funcional. Aix铆, s’informa de manera pr猫via al dia de Tots Sants que estar脿 prohibit estacionar en la mateixa carretera d’Almassora, i que els accessos a la poblaci贸 es realitzaran per la carretera de Vila-real. Finalment, es recomana accedir al cementiri a peu, encara que al costat del de la instal路laci贸 s’habilitar脿 una zona d’aparcament per a aquells que decideixin accedir amb vehicle propi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.