fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana adequa di脿riament la sorra de les platges amb la nova maquin脿ria

Borriana adequa di脿riament la sorra de les platges amb la nova maquin脿ria

Via P煤blica compta amb una nova m脿quina despedregadora per a treballar di脿riament en els arenals, que se suma al segon tractor adquirit fa un mes.

L’Ajuntament de Borriana adequa di脿riament la sorra de les platges gr脿cies a l’adquisici贸 per al servei municipal de Via P煤blica d’una nova m脿quina despedregadora que se suma al segon tractor adquirit al juny, que permet treballar en els arenals amb el doble de rapidesa.

D’aquesta forma, segons han manifestat el regidor de Serveis P煤blics, Vicent Aparisi, i la regidora de Turisme, Sara Molina, es poden adequar i mantindre les platges de la ciutat amb dos equips, en lloc de nom茅s un com es feia fins ara, i a m茅s s’efectua la neteja di脿riament en lloc de fer-ho en dies alterns.

Amb la compra d’aquesta maquin脿ria, l’Ajuntament compta amb dos tractors amb les seues respectives m脿quines despedregadores per al seu 煤s en els arenals, amb les quals es pot garbellar, airejar i aplanar la sorra.
Aquesta nova inversi贸 municipal permet als operaris municipals treballar alhora amb dos tractors amb la seua respectiva maquin脿ria, doblant l’extensi贸 de terreny sobre la qual es pot actuar.
Amb les m脿quines s’agrana tota l’extensi贸 de platges di脿riament. El proc茅s comen莽a amb l’煤s de les despedregadores, que garbellen les pedres de major grand脿ria passant-les a trav茅s d鈥檜n sed脿s per a, posteriorment, airejar i aplanar l’arena.

L’ampliaci贸 del servei amb aquests tractors, han destacat Aparisi i Molina, 鈥渕illora considerablement, i cada dia, l’estat dels arenals de Borriana, fet que redundar脿 en l’aposta de l’Ajuntament per unes platges de la m脿xima qualitat

Leave a Reply

Your email address will not be published.