fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana i Almassora inicien este dimarts la tramitaci贸 per a la targeta del bus mancomunat a la UJI

Borriana i Almassora inicien este dimarts la tramitaci贸 per a la targeta del bus mancomunat a la UJI

La prova pilot del nou transport a la Universitat comptar脿 amb fins a set trajectes al dia i ser脿 gratu茂ta durant el primer trimestre del curs.

Els estudiants de la Universitat Jaume I residents a Borriana i Almassora podran sol路licitar a partir de mat铆 les targetes que els permetr脿 despla莽ar-se fins al centre amb el nou servei d’autob煤s, creat conjuntament pels ajuntaments d’ambdues localitats. El transport ser脿 gratu茂t fins al 22 de desembre, data en la qual conclour脿 el per铆ode de prova de la iniciativa i en la qual els dos municipis preveuen tenir llista l’ordenan莽a que regules les tarifes dirigides a estudiants.

Les alcaldesses de tots dos municipis, Maria Josep Safont i Merche Gal铆 , respectivament, aix铆 com l’edil de Cultura del municipi de la Plana Baixa, Vicent Granel, i el regidor de Joventut d’Almassora, Xavier Trenco, han participat en la presentaci贸 del nou servei. Tal com ha destacat l’alcaldessa de Borriana, “este projecte 茅s una bona mostra que treballant conjuntament podem complir l’objectiu com煤 de millorar la vida de la ciutadania”. Safont ha lamentat que “els estudiants han tingut fins ara molts problemes de transport i amb esta mesura afavorim que poden traslladar-se de manera sostenible i econ貌mica”. Per la seua banda, Granel ha recordat que el seu municipi t茅 m茅s de 500 alumnes de Borriana matriculats en l’UJI i ha manifestat el seu desig que “este transport p煤blic siga tamb茅 un mitj脿 social que afavorisca la conviv猫ncia entre la joventut d’ambdues localitats”.

A Borriana, les sol路licituds podran lliurar-se a partir d’este mateix dimarts en horari d’11:00 a 13:00 hores en el Casal Jove, adjuntant una fotografia, c貌pia del DNI i la matr铆cula acreditativa de ser alumnes de l’UJI.

Des d’Almassora, l’edil de Joventut, Xavier *Trenco ha posat de manifest dues de les millores m茅s significatives del transport, que realitzar脿 set trajectes diaris 鈥揺nfront dels quatre que ha oferit fins ara- i tindr脿 dos punts de recollida de viatgers en la localitat, un m茅s que en cursos anteriors. “脡s la primera vegada que tenim un servei mancomunat de transport que, entre altres coses, contribueix a millorar les comunicacions entre els pobles de les comarques de la Plana”, ha incidit Trenco, qui juntament amb la resta dels presents ha lamentat la negativa de la Diputaci贸 de Castell贸 a contribuir al finan莽ament del projecte.

A m茅s, la primera edil almassorina, Merche Gal铆 ha destacat que “la voluntat de col路laboraci贸 de l’Ajuntament d’Almassora i el de Borriana ha perm猫s crear una forma c貌moda, sostenible i barata d’arribar fins a l’UJI per als estudiants”, que podran superar “la barrera de les comunicacions radials, centralitzades en la ciutat Castell贸, i facilitar la mobilitat entre pobles ve茂ns”, ha assegurat Gal铆.

Aix铆 doncs, a partir del pr貌xim 11 de setembre, les eixides regulars des de Borriana seran a les 7:00, 8:10 i 14:00 hores, mentre que les d’Almassora seran 15 minuts despr茅s d’estes hores. Els trajectes de retorn des de l’UJI seran a les 13:15, 14:45, 19:15 i 21:15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.