fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana amplia el servei de salvament i socorrisme de les seues platges

Borriana amplia el servei de salvament i socorrisme de les seues platges

Fins diumenge 13 de setembre en horari complet d’11h a 20 hores i els 煤ltims caps de setmana de setembre en horari redu茂t de 12h a 18 hores.

L’Ajuntament de Borriana amplia el servei de salvament i socorrisme de les platges en horari complet fins al diumenge 14 de setembre, i en horari redu茂t els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de setembre. Este servei es va posar en marxa el passat 8 de juny amb la col路laboraci贸 de Turisme Comunitat Valenciana.

El servei amb horari complet es presta de dilluns a diumenge en horari de mat铆 i de vesprada, des de les 11h fins a les 20h aproximadament, mentre que l’horari redu茂t ser脿 de 12h a 18h, “hem volgut ampliar estos serveis perqu猫 som conscients que al mes de setembre encara hi ha molta gent que va a les platges. No obstant aix貌, demanem a les persones usu脿ries de les platges i de la resta de serveis autoprotecci贸, que seguisquen les recomanacions sanit脿ries i mantinguen les dist脿ncies de seguretat”.

Per a mantindre la seguretat, el consistori seguir脿 fins a l’1 d’octubre, amb el dispositiu de neteja i desinfecci贸 cont铆nua, sobretot a les passarel路les d’acc茅s i als v脿ters municipals.

Les estaques a l’arena per a mantindre la dist脿ncia de seguretat, vigilar l’aforament i assegurar el distanciament social entre els banyistes, es conservaran el seu lloc amb l’objectiu de crear espais per a grups familiars i amics, d’un m脿xim de 15 persones i un radi de 4 metres al voltant de cada estaca.
Per a qualsevol dubte, es podr脿 consultar els cartells informatius i de senyalitzaci贸 situats a les entrades de les platges de Borriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.