fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana aposta per la cerca d鈥檕cupaci贸 amb la primera edici贸 del programa Vives Emplea Saludable d鈥橝cci贸 contra la Fam

Borriana aposta per la cerca d鈥檕cupaci贸 amb la primera edici贸 del programa Vives Emplea Saludable d鈥橝cci贸 contra la Fam

L’Ajuntament de Borriana i Acci贸 contra la Fam mostren la seua satisfacci贸 amb el programa gratu茂t per a afavorir la inserci贸 sociolaboral de persones en situaci贸 de vulnerabilitat.

Borriana finalitza amb 猫xit la primera edici贸 del programa Vives Emplea Saludable per a persones desocupades del municipi que han millorat les seues possibilitats de trobar un treball amb la seua participaci贸 en el nou programa innovador i gratu茂t d’Acci贸 contra la Fam, en qu猫 col路labora l’Ajuntament de Borriana.

Aquest programa t茅 com a objectiu ajudar persones en situaci贸 de vulnerabilitat a accedir al mercat laboral i, alhora, promoure h脿bits de vida saludables. Els requisits per a participar s贸n estar inscrit com a demandants d’ocupaci贸, tindre motivaci贸 i ganes de comprometre’s.

Fins al moment el programa es desenvolupava en un format que no inclo茂a la perspectiva de salut i malgrat que els resultats tamb茅 eren favorables certament els d’aquesta primera edici贸 del Vives Emplea Saludable els ha superats. Aix铆 ho confirmaven a les regidors responsables, Maria Romero i Esther Meneu, les responsables d’Acci贸 contra la Fam, Dolores Marco, Sara Mart铆nez i Seila Fern谩ndez en la reuni贸 de seguiment del programa. Les xifres d’ocupabilitat d鈥檃questa primera edici贸 s贸n de 15 persones, cosa que va suposar un 60% dels assistents, a la qual cosa cal sumar-li el fet d鈥檋aver obtingut una valoraci贸 d鈥檈xcel路lent per part dels usuaris, que va assolir el 4,8 sobre 5.

Les regidores de Serveis Socials i Ocupaci贸, Esther Meneu, i d’Igualtat i Inclusi贸, Mar铆a Romero, han valorat que els resultats d鈥檃questa primera edici贸 鈥減arlen per ells mateixos鈥, ja que 鈥渆l programa ha sigut un 猫xit no sols a nivell laboral o formatiu, sin贸 tamb茅 a nivell emocional i de salut, perqu猫 25 persones de la localitat han aconseguit reil路lusionar-se i activar-se f铆sicament i sentir-se acompanyades en un temps d’incertesa m脿xima鈥.

Una altra q眉esti贸 que han destacat Meneu i Romero 茅s 鈥渆l suport social que ha suposat el programa per a les persones participants, ja que tamb茅 s’ha facilitat a les persones que ho han necessitat targetes per a alimentaci贸 o mitjans telem脿tics per a seguir amb la formaci贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.