fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana comen莽a la campanya de tractament preventiu contra rates i paneroles

Borriana comen莽a la campanya de tractament preventiu contra rates i paneroles

El regidor de Sanitat, Manel Navarro, ha visitat al costat dels responsables de l’empresa adjudicat脿ria, varis dels punts on tamb茅 s’instal路len paranys i detectors per a rates.

El regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Borriana, Manel Navarro, ha visitat avui als operaris de FACSA, empresa que gestiona el servei de prove茂ment d’aigua i clavegueram en la ciutat, que han iniciat la campanya de tractament del clavegueram del municipi per a evitar la proliferaci贸 de possibles plagues de rates i panderoles.

Tal com han explicat tant l’edil, Manel Navarro, com el personal t猫cnic de FACSA, “es tracta d’una batuda integral que es realitza per part de diversos equips per a fer-la el m茅s r脿pida possible, i d’esta forma, enxampar a temps el cicle de reproducci贸 i creixement d’estos insectes”.

Aix铆 mateix, amb l’objectiu de millorar l’efic脿cia del tractament iniciat, regidoria i empresa adjudicat脿ria recorden a la ciutadania de Borriana “que a l’interior d’edificis i escomeses particulars usen productes dom猫stics”. Tota esta informaci贸 i consells preventius es poden consultar a trav茅s d’uns d铆ptics informatius que s’han posat a la disposici贸 dels ve茂ns del municipi en els diferents edificis municipals.

Segons s’ha pogut comprovar durant la inspecci贸 realitzada, tant pel representant municipal com pels responsables de l’empresa, “el tractament que s’est脿 aplicant ara mateix 茅s d’efic脿cia duradora”. El producte aplicat 茅s el m茅s efectiu en estes labors de prevenci贸, ja que t茅 la caracter铆stica de trencar el cicle de vida i creixement de les paneroles en actuar tant per contacte com per inhalaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.