fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana constitueix la Mesa de Turisme

Borriana constitueix la Mesa de Turisme

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, ha presidit la sessi贸 constitutiva celebrada ahir de vesprada en les depend猫ncies municipals.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha presidit la constituci贸 de la Mesa del Turisme, en la sessi贸 constitutiva celebrada ahir de vesprada en les depend猫ncies municipals, amb la finalitat de fer realitat la governan莽a participativa en l’actuaci贸 p煤blica en mat猫ria de turisme.

Segons ha explicat la regidora delegada de Turisme, Sara Moliona, es tracta d’un 貌rgan de naturalesa de consell sectorial de participaci贸, informaci贸, control i proposta de la gesti贸 municipal en mat猫ria de turisme. Integrat per representants de la corporaci贸 municipal i de les persones i entitats implicades en els 脿mbits social i econ貌mic del sector tur铆stic.

Despr茅s de la constituci贸, tant Safont com Molina han manifestat que aquesta mesa suposa 鈥渦na gran oportunitat per a avan莽ar-se a les necessitats de futur, conscients que la nostra uni贸 i la nostra visi贸 conjunta, impulsaran el desenvolupament sostenible tur铆stic del nostre municipi des d’una perspectiva basada en la protecci贸, la sostenibilitat i la promoci贸 dels nostres recursos tur铆stics aix铆 com dels valors culturals i tradicionals de la poblaci贸鈥.

Un cam铆 constitu茂da la mesa, Sara Molina ha explicat que es va 聽informar dels criteris i obligacions d’acc茅s a la condici贸 de municipi tur铆stic de la Comunitat Valenciana, perqu猫 des del consistori 鈥減uguem presentar la sol路licitud de municipi tur铆stic en el moment en qu猫 tot estiga preparat, en menys de tres mesos鈥.

Tamb茅 ha indicat que les funcions del nou 貌rgan consultiu constitu茂t seran les 鈥渄鈥檈metre informes sobre temes espec铆fics del sector, proposar millores i ser informada en la presa de decisions que afecten el turisme a Borriana鈥.

L’objectiu, segons han assenyalat l’alcaldessa i la regidora de Turisme, Sara Molina, 茅s 鈥渇omentar la participaci贸 ciutadana en la gesti贸 p煤blica i escoltar el sector per a dissenyar colze a colze les pol铆tiques de promoci贸 del turisme al nostre poble鈥.

Per a la qual cosa estan representats en aquesta mesa els diferents sectors聽 vinculats al turisme. Aix铆, en la sessi贸 constitutiva presidida per l’alcaldessa van participar tamb茅 la regidor de Turisme, Sara Molina en qualitat de vicepresidenta i, com a vocals, un representant de cada Grup Pol铆tic Municipal: Cristina Rius pel PSOE, Maria Romero per Comprom铆s, Maria Jos茅 Fortea pel PP i Jes煤s Albiol per Vox.

Leave a Reply

Your email address will not be published.