fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana continua amb les obres de millora en el vial del Port i L’Escorredor dins del desenvolupament del Pla 135

Borriana continua amb les obres de millora en el vial del Port i L’Escorredor dins del desenvolupament del Pla 135

El regidor de Via P煤blica, Vicent Aparisi, i l’alcaldessa, Maria Josep Safont, visiten uns treballs que suposaran “millores tant a nivell de mobilitat com d’instal路laci贸 d’un parc Biosaludable”.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Serveis i Via P煤blica, Vicent Aparisi, han visitat hui les obres tant de la zona del vial del Port com les que ja fa uns dies van arrancar al carrer de L’Escorredor, i que estan emmarcades dins del Pla 135.

Tal com ha explicat la mateixa Safont, “estem molt satisfets de veure com a nostres peticions en la Diputaci贸 de Castell贸 han donat els seus fruits a l’hora tant de disposar d’estos fons com de poder triar i coordinar les actuacions i treballs des de l’Ajuntament”. Aix铆, la primera de les visites ha tingut lloc en el vial del Port, on els representants municipals han pogut comprovar com ja s’ha condicionat tota la zona amb les labors de neteja primer, i els treballs per a anivellar el ferm que posteriorment permetr脿 l’asfaltat i la col路locaci贸 de diferents peces de mobiliari urb脿 i millores per a la zona.

Tal com ha explicat l’edil Vicent Aparisi, “hem cregut que esta zona, que m茅s o menys suposa l’equador del carril per als vianants entre el Port i la ciutat, era el lloc idoni per a la instal路laci贸 d’un parc Biosaludable, 茅s a dir, que comptar脿 amb diferents parts en les quals, especialment la gent gran, podr脿 realitzar exercicis f铆sics”. Per貌 a m茅s tamb茅 es realitzar脿 la instal路laci贸 d’una font, diversos bancs en els quals poder descansar o pausar els passejos pel vial del Port, i es plantaran diversos arbres d’esp猫cies aut貌ctones per a millorar l’est猫tica del lloc.

Posteriorment, tant Safont com Aparisi s’han dirigit fins a la zona de L’Escorredor on esta setmana van comen莽ar els primers treballs d’adequaci贸 per al posterior asfaltat del conjunt del carrer. All铆 han pogut comprovar com “ja s’han fet els treballs de retirada de les terrasses comercials per a la correcta realitzaci贸 de les labors, a m茅s de la retirada de diversos trams de vorera que permetran a partir del dia 4 de febrer realitzar un asfaltat que, per fi, acabar脿 amb les peticions dels ve茂ns, ve茂nes i comerciants de la zona de millorar el ferm i el pas de vehicles i persones per L’Escorredor”, com ha detallat Aparisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.