fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana continua amb les obres de renovaci贸 del 2017 amb els treballs en la zona del Cam铆 d’Onda

Borriana continua amb les obres de renovaci贸 del 2017 amb els treballs en la zona del Cam铆 d’Onda

Esta setmana finalitzar脿 la pavimentaci贸 dels Carrers Joaqu铆n Per铆s Fuentes i General Prim.

El Regidor de Serveis de l’Ajuntament de Borriana, Vicente Aparisi, acompanyat per t猫cnics municipals i professionals de FACSA, l’empresa concession脿ria del servei d’Aigua Potable i Clavegueram en la localitat, han visitat les obres que s’estan duent a terme entre la Pla莽a de l’Estacioneta i el Cam铆 d’Onda de la poblaci贸. Una zona, en la qual segons ha comentat el mateix Aparisi, “el clavegueram es trobava molt degradat”. Aix铆, l’edil ha explicat que, entre altres millores, “s’han renovat els col路lectors de diverses vies i, a m茅s, en els carrers Joaqu铆n Peris Fuentes i General Prim tamb茅 s’han substitu茂t les canonades d’aigua potable”.
Des del consistori han ratificat sobre este tema que “en les vies on s’ha hagut d’al莽ar el paviment per a renovar tots dos serveis, es realitza una reposici贸 integral tant de la cal莽ada com de les voreres”. En esta mateixa zona, tamb茅 s’est脿 renovant un tram del clavegueram del carrer Mariano Benlliure i aviat es canviar脿 un col路lector situat en el carrer Pere Cornell.

A la vegada, en la intersecci贸 del Cam铆 d’Onda amb el carrer Benito P茅rez Gald贸s s’ha substitu茂t un tram de l’art猫ria principal que enlla莽a el dip貌sit de cap莽alera amb la xarxa de distribuci贸 d’aigua potable. Una actuaci贸 que, juntament amb les que s’han dut a terme en anys anteriors, 芦incrementa l’operativitat del sistema en garantir el prove茂ment d’aigua a la poblaci贸 en cas d’avaria, la qual cosa millora el servei que FACSA presta als usuaris en el nucli urb脿禄, com ha explicat Aparisi.

Seg眉ent zona. La seg眉ent zona a renovar durant este 2017, se situa entorn de la Pla莽a de les Monges, on els treballs han comen莽at en els carrers Sant Andreu i Primer de Maig i aviat s’estendran tamb茅 els treballs als carrers Santa Helena i Peu de la Creu. En tots estos vials es renovaran tant les canonades de prove茂ment d’aigua potable com els col路lectors de clavegueram. En esta zona la reposici贸 del paviment ser脿 integral, es construiran noves voreres i s’asfaltar脿 el vial. A m茅s, en el carrer Sant Helena i en Peu de la Creu est脿 previst pavimentar tot el carrer al mateix nivell amb llamborda prefabricada de formig贸, amb un acabat similar al que ja presenten diversos carrers del centre de Borriana.

D’altra banda, el regidor tamb茅 ha al路ludit al Pla Director del Servei, que es va presentar recentment, on s’analitza l’estat de les infraestructures i es proposen solucions t猫cniques per a millorar el servei. “Es tracta d’un document fonamental, ja que 茅s la guia en la qual ens recolzem per a concretar els projectes constructius que s’executen cada any”, ha afirmat Aparisi, que tamb茅 ha ressaltat la “import脿ncia” que t茅 per a Borriana “disposar d’un Pla de renovaci贸, que est脿 permetent millorar notablement, unes infraestructures fonamentals per a la poblaci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.