fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana convoca ajudes per als clubs i entitats esportives per un import global de 80.000 euros

Borriana convoca ajudes per als clubs i entitats esportives per un import global de 80.000 euros

El termini de presentaci贸 de sol路licituds per a optar a les subvencions finalitza el 31 d’octubre de 2019.

L’Ajuntament ha convocat les subvencions per als clubs i entitats esportives locals, amb la finalitat de finan莽ar les despeses corrents dels programes anuals d’activitats a desenvolupar durant l’any 2019. El termini de presentaci贸 de sol路licituds finalitza el 31 d’octubre de 2019.

Per a la convocat貌ria, l’Ajuntament destina un import global m脿xim de 80.000 euros, amb l’objectiu de fomentar la col路laboraci贸 i la gesti贸 d’activitats esportives per part dels clubs i entitats.
Segons s’establix en les bases de la convocat貌ria, estes subvencions s贸n compatibles amb la percepci贸 d’altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol Administraci贸 o ens p煤blics o privats, nacionals, de la Uni贸 Europea o d’organismes internacionals.

Les subvencions van destinades a les entitats i clubs esportius locals, classificats en Esports Col路lectius de Competici贸, Esports Individuals amb participaci贸 en competicions federades i Esports Individuals sense participaci贸 en competicions federades.

Els criteris de valoraci贸 que es tindran en compte per a la concessi贸 de les subvencions seran els seg眉ents: la participaci贸 en el projecte “Esport al teu Club”, en el qual s’imputaran directament 20鈧 per cada escolar fins a la categoria benjam铆 inclusivament (4t Prim脿ria) durant la temporada 2019/2020, i per les activitats pr貌pies de l’entitat.

El procediment de concessi贸 de les subvencions es tramitar脿 en r猫gim de concurr猫ncia competitiva i la valoraci贸 ser脿 realitzada d’ofici per l’Ajuntament segons les inscripcions presentades pel club al Servei Municipal d’Esports a l’inici de la temporada.

Les sol路licituds s’han de presentar en el Registre Electr貌nic de l’Ajuntament de Borriana, a trav茅s del tr脿mit electr貌nic adequat o, si no, el “d’Inst脿ncia General” (http://burriana.sedelectronica.es/info.0), adjuntant els models normalitzats establits per a este procediment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.