fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana convoca el concurs del cartell anunciador de les Falles de 2022

Borriana convoca el concurs del cartell anunciador de les Falles de 2022

El termini d’inscripci贸 ser脿 del 27 de setembre al 22 d’octubre de 2021, els dos inclusivament.

L’Ajuntament de Borriana ha convocat el concurs dels cartells que opten a ser la imatge anunciadora de les pr貌ximes Falles de Sant Josep de 2022, que editar脿 i distribuir脿 aquest Ajuntament segons ha fet p煤blic la regidora de Falles, Sara Molina.

El termini d’inscripci贸 per al concurs 茅s del 27 de setembre al 22 d’octubre de 2021, els dos inclusivament, i les obres que opten al premi han d’enviar-se o lliurar-se al departament de Participaci贸 situat en la segona planta de l’Ajuntament de Borriana, en horari de 9h a 14h de dilluns a divendres, fins a les 14h de l’煤ltim dia del termini de presentaci贸.

El consistori editar脿 i distribuir脿 l’obra guanyadora, que a m茅s rebr脿 un premi de 500 euros. Les bases del concurs tamb茅 estableixen un acc猫ssit o menci贸 especial, sense remuneraci贸 econ貌mica, per al segon cartell seleccionat.

Quant a les caracter铆stiques i criteris de selecci贸 dels dissenys, en l’obra combinada amb la composici贸 del dibuix figurar脿 煤nicament, i seguint sempre aquest ordre, el text de la retolaci贸 de la llegenda seg眉ent: ‘FALLES DE SANT JOSEP 2020. BORRIANA, i en la composici贸 s’inclour脿 l’escut de la ciutat.
Els cartells han de ser originals i in猫dits, i adoptaran la forma vertical, muntat sobre suport r铆gid (bastidor o cart贸 ploma), preparat per a l’exposici贸, amb una grand脿ria de 45cm x 65cm sense marges. Tots els participants es comprometen a cedir temporalment les obres perqu猫 l’Ajuntament puga exposar-les en el Centre Municipal de Cultura la Merc猫.

Es pot participar en el concurs a partir dels 16 anys d’edat, i es pot presentar el nombre de treballs que s’estime convenient. Aix铆 mateix, s’admetran obres en col路laboraci贸. Les bases reguladores del concurs del disseny del cartell anunciador de les falles de Sant Josep de Borriana 2022 es poden consultar en la seu electr貌nica: https://burriana.sedelectronica.es/board/.

En refer猫ncia als criteris que es tindran en compte a l’hora de la selecci贸 final del cartell, el jurat valorar脿 l’originalitat, l’impacte visual, l’efic脿cia anunciadora i informativa, i tamb茅 la qualitat gr脿fica, les condicions de reproducci贸 i edici贸 i la transmissi贸 de la idea reflectida. La resoluci贸 del jurat es far脿 p煤blica en la p脿gina web i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.
Sara Molina ha animat a la 鈥減articipaci贸鈥 i ha indicat que despr茅s de comprovar que cada any es presenten m茅s cartells al concurs, i despr茅s d’un any sense convocar-lo, 鈥渆sperem que de nou els artistes s’animen a presentar les seues obres i novament el jurat ho tinga complicat a l’hora triar el millor cartell鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.