fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana convoca les subvencions per a projectes de cooperaci贸 internacional i foment de la solidaritat

Borriana convoca les subvencions per a projectes de cooperaci贸 internacional i foment de la solidaritat

Les sol路licituds es poden presentar fins divendres que ve 8 d’octubre inclusivament.

L’Ajuntament de Borriana ha convocat les subvencions per a finan莽ar projectes de cooperaci贸 internacional i de foment de la solidaritat de les organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD). Per a aquestes ajudes el consistori destina fins a un m脿xim de 9.000 euros.

A la convocat貌ria poden optar les ONGD que dediquen la seua activitat a la cooperaci贸 amb poblacions i pa茂sos estructuralment empobrits i que tinguen la seu o una delegaci贸 al municipi, o b茅 que compten amb afiliats residents a Borriana.

Les ajudes es destinaran al cofinan莽ament de projectes de cooperaci贸 que contribu茂squen al desenvolupament hum脿 i sostenible de comunitats que visquen en condicions de pobresa, exclusi贸 social o que siguen v铆ctimes de violacions dels drets humans, amb programes orientats a la millora de les seues oportunitats i condicions de vida.
Les sol路licituds es presentaran pel registre electr貌nic municipal fins al divendres 8 d’octubre, inclusivament, a trav茅s del tr脿mit espec铆fic 鈥楽ubvencions a la cooperaci贸 internacional (ONGD) 2021鈥 i les bases de la convocat貌ria estan a la disposici贸 de les persones interessades en el tauler d’anuncis de la seu electr貌nica (https://cutt.ly/feouwul).
Les subvencions s’atorgaran per a finan莽ar programes executats durant el present 2021 i es concediran en r猫gim de concurr猫ncia competitiva en funci贸 dels m猫rits aportats, amb la subvenci贸 d鈥檜n projecte per entitat.
Per a valorar els projectes es tindr脿 en compte les 脿rees geogr脿fiques on es desenvolupen, la justificaci贸 i el diagn貌stic del projecte, la implementaci贸 del projecte t猫cnic, la incorporaci贸 de la perspectiva de g猫nere, la capacitat de les

Leave a Reply

Your email address will not be published.