fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana convoca una borsa de monitors per a l鈥橢scola d鈥橢stiu i el Campament dels Serveis Socials

Borriana convoca una borsa de monitors per a l鈥橢scola d鈥橢stiu i el Campament dels Serveis Socials

El termini d’inscripcions estar脿 obert fins a l鈥11 de maig i es convoquen 24 places per a monitors i la direcci贸 del campament.

L’Ajuntament de Borriana ha convocat una borsa de treball per a persones monitores com a interines per a l鈥橢scola d鈥橢stiu i Campament que organitzen els Serveis Socials municipals.
En concret, s’han convocat per a enguany un total de 24 llocs, 18 places per a monitors de l鈥橢scola d鈥橢stiu, 5 per a monitors del campament i un lloc per a la direcci贸 del campament, encara que el nombre de llocs m脿xim a cobrir dependr脿 del nombre d’inscripcions.

El termini d’inscripci贸 estar脿 obert fins al pr貌xim 11 de maig i el m猫tode de selecci贸 ser脿 el de concurs, per la qual cosa es basar脿 en la valoraci贸 dels m猫rits presentats pels participants.
El programa de l鈥橢scola d鈥橢stiu ser脿 de l’1 al 30 de juliol i el del campament, del 26 de juliol al 8 d’agost, amb jornada parcial per a l鈥橢scola i la preparaci贸 del campament i jornada ordin脿ria per al mateix campament.

Inscripcions
La sol路licitud que es presente davant el registre de l’Ajuntament, b茅 per mitjans telem脿tics o b茅 en paper, anir脿 acompanyada per fotoc貌pies del DNI, dels t铆tols exigits, del justificant del pagament de les taxes i dels documents que acrediten els m猫rits al路legats, d’acord amb la fulla d’autobaremaci贸 presentada.
Les bases i els models de sol路licitud i autobaremaci贸 estan a disposici贸 en el tauler d’anuncis de la seu electr貌nica de l’Ajuntament: https://burriana.sedelectronica.es/board, i es recomana la presentaci贸 telem脿tica, per la qual cosa ser脿 necessari l’煤s del certificat digital o la Cl@vepin.
Si no es disposa d’aquest sistema es poden sol路licitar en el registre de l’Ajuntament. A m茅s, la Cl@vepin es pot obtindre a trav茅s d’aquest enlla莽: https://clave.gob.es/clav…/PIN24H/Obtencion-clau-pin.html.
Per a poder participar s’haur脿 d’abonar pr猫viament la taxa de 12 euros, el pagament dels quals es far脿 efectiu en la Caixa Rural Borriana/Grup cooperatiu Cajamar n煤m. de compte IBAN ES55 3112-7473-1627-3200-0029 o mitjan莽ant gir postal telegr脿fic.

Cal destacar que la taxa est脿 bonificada en un 50% per a les persones que disposen del Carnet Jove, siguen membres de fam铆lia nombrosa o monoparental, o presenten una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. A m茅s, les dones v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere i els seus fills i filles menors i persones dependents i acollits per ella tindran una exempci贸 del 100%.

Requisits

Entre els requisits, es demana tindre una titulaci贸 de Batxiller o t猫cnic i, a m茅s, en el cas del director o directora del campament s’haur脿 d’estar en possessi贸 del diploma de director d’activitats de temps lliure educatiu infantil.
Si no es compta amb aquest t铆tol tamb茅 ser脿 v脿lida alguna de les titulacions que siguen equivalents, com s贸n el diploma d’animador juvenil o diplomes emesos per organismes responsables en mat猫ria de joventut de les comunitats aut貌nomes que capaciten per a realitzar les funcions de direcci贸 i coordinaci贸 d’activitats, les titulacions de Formaci贸 Professional de t猫cnic superior en Animaci贸 Sociocultural i Tur铆stica o el certificat de professionalitat de direcci贸 i coordinaci贸.
En el cas dels monitors, s’ha d’estar en possessi贸 del diploma de monitor d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil o d’algunes de les titulacions, certificacions o diplomes equivalents, com els diplomes emesos pels organismes responsables en mat猫ria de joventut de les Comunitats Aut貌nomes que capaciten per a la realitzaci贸 d’aquestes funcions, les titulacions de Formaci贸 Professional que incloguen 铆ntegrament la qualificaci贸 professional de dinamitzaci贸 d’activitats o el certificat de professionalitat de

Leave a Reply

Your email address will not be published.