fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana crea un aparcament per a uns 100 vehicles en el polígon industrial del camí Fondo

Borriana crea un aparcament per a uns 100 vehicles en el polígon industrial del camí Fondo

Emmarcat dins de les actuacions previstes en el pla provincial 135 de 2020, que inclou a més la pavimentació i adequació de diversos vials del municipi.

L’Ajuntament de Borriana ha iniciat les obres per a l’execució d’un aparcament amb una capacitat aproximada entre 90 i 100 vehicles en el polígon industrial del camí Fondo, per a tractar de solucionar els problemes d’aparcament que existeixen en aquesta zona. Aquesta actuació, segons ha avançat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, s’emmarca dins de les actuacions previstes en el pla provincial 135 de 2020, que inclou, a més, la pavimentació i adequació de diversos vials del municipi.
L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Serveis Públics, han visitat les obres de millora de diferents vials del municipi en aplicació del Pla 135, de Cooperació Provincial per a Obres i Serveis de la Diputació de Castelló. L’execució global dels treballs està valorada al voltant de 113.000 euros, dels quals gran part seran sufragats amb les ajudes del pla 135 de la Diputació de Castelló i, la resta, amb fons municipals.

Respecte a les obres de l’aparcament en el polígon industrial del camí Fondo, que van començar amb la signatura de l’Acta de replanteig el passat 20 de novembre, es realitzen en una parcel·la de propietat municipal d’uns 2.100m² al costat del carrer Osca, realitzades per la mercantil Pavasal
Vicent Aparisi ha explicat la necessitat d’habilitar el solar com a nou aparcament per a alleujar la situació d’estacionament i de trànsit. També s’ha referit a l’import dels treballs d’adequació, que després de la baixa de l’empresa, ascendeix a 76.969,16 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució és de 25 dies, per la qual cosa, ha assegurat, “es preveu la finalització de les obres per a la tercera setmana de desembre”.

A més de les obres de l’aparcament i dins del Pla provincial 135, s’estan acabant els asfaltats i les millores del ferm al carrer Mariano Benlliure, en els trams més deteriorats del camí Ballester, en el tram del camí l’Eccehomo, des del camí Xamussa al camí la Grandona, i en el camí del Masquemado.
Igualment, s’han realitzat tres reductors de velocitat tipus ‘esquena d’ase’ en el camí la Cossa a Santa Bàrbara, en resposta a una petició dels veïns i veïnes de la zona, per l’excessiva velocitat a què, segons el veïnat, circulen alguns vehicles en accedir a la via i com a millora per a la seguretat viària.
En les visites, els representants municipals han p

Leave a Reply

Your email address will not be published.