fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana crea un aparcament per a uns 100 vehicles en el pol铆gon industrial del cam铆 Fondo

Borriana crea un aparcament per a uns 100 vehicles en el pol铆gon industrial del cam铆 Fondo

Emmarcat dins de les actuacions previstes en el pla provincial 135 de 2020, que inclou a m茅s la pavimentaci贸 i adequaci贸 de diversos vials del municipi.

L’Ajuntament de Borriana ha iniciat les obres per a l’execuci贸 d’un aparcament amb una capacitat aproximada entre 90 i 100 vehicles en el pol铆gon industrial del cam铆 Fondo, per a tractar de solucionar els problemes d’aparcament que existeixen en aquesta zona. Aquesta actuaci贸, segons ha avan莽at el regidor de Serveis P煤blics, Vicent Aparisi, s’emmarca dins de les actuacions previstes en el pla provincial 135 de 2020, que inclou, a m茅s, la pavimentaci贸 i adequaci贸 de diversos vials del municipi.
L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Serveis P煤blics, han visitat les obres de millora de diferents vials del municipi en aplicaci贸 del Pla 135, de Cooperaci贸 Provincial per a Obres i Serveis de la Diputaci贸 de Castell贸. L’execuci贸 global dels treballs est脿 valorada al voltant de 113.000 euros, dels quals gran part seran sufragats amb les ajudes del pla 135 de la Diputaci贸 de Castell贸 i, la resta, amb fons municipals.

Respecte a les obres de l’aparcament en el pol铆gon industrial del cam铆 Fondo, que van comen莽ar amb la signatura de l’Acta de replanteig el passat 20 de novembre, es realitzen en una parcel路la de propietat municipal d’uns 2.100m虏 al costat del carrer Osca, realitzades per la mercantil Pavasal
Vicent Aparisi ha explicat la necessitat d’habilitar el solar com a nou aparcament per a alleujar la situaci贸 d’estacionament i de tr脿nsit. Tamb茅 s’ha referit a l’import dels treballs d’adequaci贸, que despr茅s de la baixa de l’empresa, ascendeix a 76.969,16 euros (IVA incl貌s) i el termini d’execuci贸 茅s de 25 dies, per la qual cosa, ha assegurat, 鈥渆s preveu la finalitzaci贸 de les obres per a la tercera setmana de desembre鈥.

A m茅s de les obres de l’aparcament i dins del Pla provincial 135, s’estan acabant els asfaltats i les millores del ferm al carrer Mariano Benlliure, en els trams m茅s deteriorats del cam铆 Ballester, en el tram del cam铆 l鈥橢ccehomo, des del cam铆 Xamussa al cam铆 la Grandona, i en el cam铆 del Masquemado.
Igualment, s’han realitzat tres reductors de velocitat tipus ‘esquena d’ase’ en el cam铆 la Cossa a Santa B脿rbara, en resposta a una petici贸 dels ve茂ns i ve茂nes de la zona, per l’excessiva velocitat a qu猫, segons el ve茂nat, circulen alguns vehicles en accedir a la via i com a millora per a la seguretat vi脿ria.
En les visites, els representants municipals han p

Leave a Reply

Your email address will not be published.