fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana entrega els certificats del curs d’inform脿tica per a dones

Borriana entrega els certificats del curs d’inform脿tica per a dones

En el curs han participat un total de 15 dones i s鈥檋a realitzat en sessions setmanals a l’aula d’inform脿tica del CMC la Merc猫.

L’Ajuntament de Borriana ha lliurat els certificats que acrediten haver superat satisfact貌riament les 40 hores de formaci贸 del curs d鈥橧nform脿tica B脿sica per a dones, impulsat aquest 煤ltim trimestre de l’any 2021 per la Regidoria d’Igualtat en col路laboraci贸 amb la Fundaci贸 Isonomia, amb la qual el consistori t茅 signat un conveni de col路laboraci贸 anual.

En el curs han participat un total de 15 dones i s鈥檋a realitzat en sessions setmanals a l’aula d’inform脿tica del CMC la Merc猫, dirigit per la promotora de l’Ag猫ncia d’Igualtat de Borriana. La formaci贸 impartida constava de 8 m貌duls que inclo茂en tant nocions b脿siques d’煤s de l’ordinador, com la utilitzaci贸 de les xarxes socials o els tr脿mits telem脿tics.

Igualtat, vist l’猫xit de la formaci贸, t茅 previstes noves formacions en el mateix sentit per a enguany. Aix铆, en l鈥檃cte de lliurament de certificats, la regidora de l’脿rea d’Igualtat i tamb茅 de Modernitzaci贸 de l’Administraci贸, Maria Romero, ha explicat que el pr貌xim curs que s’impartir脿 en digitalitzaci贸 ser脿 l’oferit pel Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 i es treballar脿 sobre paquet office.
Les participants en el curs que ha finalitzat s’han mostrat molt interessades a continuar el seu aprenentatge amb aquesta nova formaci贸 que comen莽ar脿 el pr貌xim 14 de febrer i que s’impartir脿 de 9h a 11h amb el m貌dul de word, que continuar脿 el 21 de febrer amb el de power point i, finalment, el 7 i 14 de mar莽 en el mateix horari hi haur脿 dos sessions dedicades a l’excel.

La regidora ha destacat 鈥渓a import脿ncia de la participaci贸 de les dones en aquest tipus de formacions, at猫s la bretxa digital que una vegada m茅s apareix entre g猫neres en les estad铆stiques鈥.
Qualsevol persona que estiga interessada pot posar-se en contacte o b茅 amb l’Ag猫ncia d’Igualtat al correu igualtat@burriana.es, o b茅 directament amb el Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 en el correu: HYPERLINK “mailto:creacionempresas@pacteceramic.es”creacionempresas@pacteceramic.es,

Leave a Reply

Your email address will not be published.