fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana entrega els certificats del curs d’informàtica per a dones

Borriana entrega els certificats del curs d’informàtica per a dones

En el curs han participat un total de 15 dones i s’ha realitzat en sessions setmanals a l’aula d’informàtica del CMC la Mercè.

L’Ajuntament de Borriana ha lliurat els certificats que acrediten haver superat satisfactòriament les 40 hores de formació del curs d’Informàtica Bàsica per a dones, impulsat aquest últim trimestre de l’any 2021 per la Regidoria d’Igualtat en col·laboració amb la Fundació Isonomia, amb la qual el consistori té signat un conveni de col·laboració anual.

En el curs han participat un total de 15 dones i s’ha realitzat en sessions setmanals a l’aula d’informàtica del CMC la Mercè, dirigit per la promotora de l’Agència d’Igualtat de Borriana. La formació impartida constava de 8 mòduls que incloïen tant nocions bàsiques d’ús de l’ordinador, com la utilització de les xarxes socials o els tràmits telemàtics.

Igualtat, vist l’èxit de la formació, té previstes noves formacions en el mateix sentit per a enguany. Així, en l’acte de lliurament de certificats, la regidora de l’àrea d’Igualtat i també de Modernització de l’Administració, Maria Romero, ha explicat que el pròxim curs que s’impartirà en digitalització serà l’oferit pel Pacte Territorial per l’Ocupació i es treballarà sobre paquet office.
Les participants en el curs que ha finalitzat s’han mostrat molt interessades a continuar el seu aprenentatge amb aquesta nova formació que començarà el pròxim 14 de febrer i que s’impartirà de 9h a 11h amb el mòdul de word, que continuarà el 21 de febrer amb el de power point i, finalment, el 7 i 14 de març en el mateix horari hi haurà dos sessions dedicades a l’excel.

La regidora ha destacat “la importància de la participació de les dones en aquest tipus de formacions, atès la bretxa digital que una vegada més apareix entre gèneres en les estadístiques”.
Qualsevol persona que estiga interessada pot posar-se en contacte o bé amb l’Agència d’Igualtat al correu igualtat@burriana.es, o bé directament amb el Pacte Territorial per l’Ocupació en el correu: HYPERLINK “mailto:creacionempresas@pacteceramic.es”creacionempresas@pacteceramic.es,

Leave a Reply

Your email address will not be published.