fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana entrega els certificats del taller d’ocupaci贸 Riu Anna-4 als 20 participants de la promoci贸 2022

Borriana entrega els certificats del taller d’ocupaci贸 Riu Anna-4 als 20 participants de la promoci贸 2022

El programa t茅 com a objectiu millorar l’ocupabilitat de l’alumnat amb un contracte remunerat mixt de formaci贸 i ocupaci贸.

La Regidoria de Pol铆tiques Actives d’Ocupaci贸 ha clausurat l’edici贸 d’aquest any del taller d’ocupaci贸 Riu Anna-4 en un acte en qu猫 s’han lliurat els certificats del curs a les 20 persones participants de la promoci贸 de 2022.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha presidit l’acte, ha destacat que aquest programa mixt d’ocupaci贸 i formaci贸 ha perm茅s a les 20 persones desocupades del municipi que hi han participat 鈥渇ormar-se i millorar la seua ocupabilitat durant un any i, alhora, oferir el seu treball a la ciutadania de Borriana mentre perceben un salari鈥.

Per part seua, el director territorial de la Conselleria d鈥橢conomia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, Jos茅 Vicente Andr茅s, ha destacat que el programa t茅 m煤ltiples beneficis perqu猫 鈥渆s realitzen labors de millora en la localitat, les persones desocupades aconsegueixen formaci贸 i, alhora, se’ls garanteix una remuneraci贸 des del principi鈥, a m茅s, el programa els permet l’obtenci贸 d’un certificat de professionalitat que acredita el que s鈥檋a apr茅s.

En aquest sentit, la regidora de Pol铆tiques Actives d’Ocupaci贸, Serveis Socials i Depend猫ncia, Esther Meneu, ha subratllat la 鈥渟atisfacci贸 m煤tua鈥 d’aquest doble vessant dels tallers, que alternen la formaci贸 amb la pr脿ctica professional, amb la realitzaci贸 d鈥檕bres o prestaci贸 de serveis d’utilitat p煤blica o d’inter茅s general durant els seus 12 mesos de duraci贸.

Enguany n鈥檋an sigut 20, els participants en aquests tallers, amb especialitats formatives de jardineria i d’inform脿tica, 10 en cadascuna de les modalitats, per a les quals, a m茅s, s’han contractat a trav茅s del programa 6 persones que s贸n les que conformen l’equip docent. Aquests tallers tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de persones parades majors de 25 anys i va dirigit a l’aprenentatge, la qualificaci贸 i l’adquisici贸 d’experi猫ncia professional.

Aquest programa del taller d’ocupaci贸 de l’Ajuntament de Borriana ha comptat amb un pressupost de 512.216 euros, i en aquesta edici贸 la subvenci贸 del Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸, Labora, ascendeix a 482.716 euros i l’aportaci贸 del consistori ha estat de 29.500 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.