fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana estudia la millor opci贸 per a la gesti贸 de l’escola infantil Infant Felip

Borriana estudia la millor opci贸 per a la gesti贸 de l’escola infantil Infant Felip

Un total de quatre empreses han presentat la seua oferta, d’entre les que els serveis t猫cnics municipals triaran la m茅s beneficiosa per al funcionament del centre educatiu.

L’Ajuntament de Borriana ja coneix les principals ofertes presentades per les entitats que opten a gestionar l’escola infantil Infant Felip. Despr茅s de la presentaci贸 p煤blica de les bases a les que s’hauran d’adaptar els possibles concesionaris del centre educatiu, els t猫cnics municipals analitzaran ara quina es l’opci贸 m茅s beneficiosa per al conjunt de l’脿mbit educatiu borrianenc.

D’esta forma, les ofertes presentades durante el passat mes d’abril han aumentat fins a un total de 4, el que far脿 que els t猫cnics municipals complixquen ara amb l’obertura del tercer dels sobres amb les ofertes rebudes i les possibles millores i, posteriorment, estudien la millor opci贸 per a la futura bona gesti贸 i funcionament del centre d’educaci贸 infantil.

El regidor delegat de l’escola infantil, Javier Gual ha volgut deixar ben clar que 鈥渓’inter茅s de l’equip de govern municipal mai ser脿 fer negoci amb l’educaci贸. El que preten铆em amb aquestes mesures i les condiciones per a la licitaci贸 p煤blica era que quantes m茅s empreses opten a la gesti贸 de l’escola infantil, millor ser谩 el futur funcionament del centre鈥.

A m茅s, segons el conjunt de condicions establertes dins el concurs p煤blic, el per铆ode de gesti贸 ser脿 de dos anys, prorrogables durant un m脿xim de dos anualitats m茅s. Els treballadors que composen el personal contractat pel centre hauran de subrogar-se dins aquesta contractaci贸. Gual ha volgut, a m茅s, agrair la feina realitzada pels serveis municipals a l’hora de 鈥渄esbloquejar una situaci贸 que es trobava estancada per la gesti贸 que fins fa poc havia fet l’anterior govern municipal. Vam aconseguir l’autoritzaci贸 necess脿ria per part de la Conselleria i, inmediatament, hem tret a licitaci贸 p煤blica el servei de l’escola infantil per a que puga treballar complint amb tots els requisits legals鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.