fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana executa les obres a la zona de Santa B脿rbara corresponents als POIS de 2016

Borriana executa les obres a la zona de Santa B脿rbara corresponents als POIS de 2016

El regidor de Via P煤blica, Vicent Aparisi, visita la zona per comprovar l’avan莽 en la construcci贸 d’una nova vorera i anuncia que la setmana vinent s’iniciaran els treballs en el Cam铆 de la Coixa.

Les reivindicacions ve茂nals de les zones de Santa B脿rbara o La Serratella de Borriana ja tenen resposta per part del departament de Via P煤blica de l’Ajuntament. Aix铆 s’ha pogut comprovar en la visita que ha realitzat el m脿xim responsable de l’脿rea, Vicent Aparisi, a la zona de Santa B脿rbara, on ja s’han iniciat els treballs de prolongaci贸 d’una de les voreres amb major aflu猫ncia i pas de ve茂ns i ve茂nes, i que tal com ha explicat Aparisi 鈥溍﹕ un comprom铆s de l’equip de govern amb la seguretat, el condicionament de l’entorn i la qualitat de vida del ve茂nat d’aquestes zones perif猫riques, i per tant, estem molt satisfets de veure tant el ritme de treball com les millores que suposaran a l’hora d’accedir a habitatges o transitar fora del perill del pas de vehicles鈥.

Les obres que s’estan executant a la zona de Santa B脿rbara van ser incorporades en el seu moment als Plans d’Obres i Serveis Provincials i tenen com a principal objectiu millorar l’acc茅s per als vianants, per貌 tal com ha pogut comprovar el mateix Aparisi, tamb茅 inclouen la instal路laci贸 de noves canalitzacions de drenatge i adequaci贸 dels embornals de tot el tram de vorera que s’est脿 remodelant. El muntant total de les obres incloses en els POIS provincials 茅s de 70.000 euros que aportaran a parts iguals el consistori i la instituci贸 provincial, i tal com ha assenyalat Aparisis 鈥渟erviran per posar soluci贸 d’una vegada per sempre a algunes reivindicacions dels ve茂ns de la zona, que despr茅s d’anys reclamant millores en els vials i voreres, per fi poden veure com es realitzen aquests primers treballs鈥.

A m茅s, l’altre dels projectes inclosos en els POIS gr脿cies a l’aprovaci贸 en el ple ordinari municipal, correspon a la reparaci贸 del paviment del Cam铆 de la Coixa, just en el tram d’acc茅s dels poblats mar铆tims a La Serratella, i que ja s’ha anunciat que s’iniciar脿 la setmana vinent. En aquest cas, es tracta de la renovaci贸 i adequaci贸 del paviment en un tram de prop de 500 metres, i pel qual es compta amb un pressupost municipal de 25.000 euros. Aparisi ha comentat durant la visita que 鈥渢ant aquesta obra com la qual la setmana que ve iniciarem en el Cam铆 de la Coixa s贸n reivindicacions que han arribat fins a l’Ajuntament durant els 煤ltims anys, i que no es van atendre en el seu moment, aix铆 que hem cregut que calia utilitzar les ajudes dels POIS per a aquestes dues actuacions鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.