fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana facilita la localitzaci贸 dels familiars difunts a trav茅s del m貌bil, amb un codi QR, en el cementeri la festivitat de Tots Sants

Borriana facilita la localitzaci贸 dels familiars difunts a trav茅s del m貌bil, amb un codi QR, en el cementeri la festivitat de Tots Sants

En l’entrada del cementeri municipal s’instal路laran codis QR amb enlla莽 a l’aplicaci贸 online gratu茂ta en el tel猫fon m貌bil es podr脿 accedir a la informaci贸 que cerquen en q眉esti贸 de segons.

L’Ajuntament facilitar脿 la localitzaci贸 amb el n煤mero de n铆nxol i fila i un pla de la situaci贸 aproximada dels difunts inhumats en el cementeri municipal per a facilitar la recerca de familiars difunts, segons ha indicat l’edil de Cementeri, Hilario Us贸.

Aix铆, en la consergeria en l’entrada del cementeri municipal s’instal路laran codis QR que enllacen a una aplicaci贸 online gratu茂ta. Despr茅s d’escanejar i llegir el codi, les persones que ho desitgen podran accedir a la informaci贸 que cerquen en q眉esti贸 de segons.

Tamb茅 es podr脿 obtenir informaci贸 relativa a la localitzaci贸, n煤mero de n铆nxol i fila i un pl脿nol de la situaci贸 aproximada, biografia i fotografia dels difunts il路lustres inhumats al cementeri municipal.
Es tracta, ha explicat Us贸, d’un programa que ha portat avant el departament de Sistemes i TIC de l’Ajuntament, “perqu猫 la ciutadania i les persones que ens visiten, puguen con猫ixer on estan enterrats els seus avantpassats aix铆 com la hist貌ria d’algunes persones il路lustres enterrades a Borriana”.

El departament de Sistemes i TIC va introduir fa un any en el web de l’Ajuntament esta informaci贸 relativa al cementeri i ha aconseguit “molt bons resultats a la vista del volum anual de consultes amb relaci贸 al cementeri”, ha assegurat el regidor, i ha assenyalat que ara amb la instal路laci贸 de codis QR a les entrades del cementeri espera que tinga encara m茅s repercussi贸”.

Aix铆, en un any, des del 22 d’octubre de 2018 a 22 d’octubre de 2019, la informaci贸 del cementeri ha rebut un total de 18.122 visites, entre les entrades de consultes cal destacar les del dia 1 i 2 de novembre del 2018 amb 2.054 i 859 visites, respectivament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.