Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana homenatja Mercedes Fayos Carbó en el seu centenari

Borriana homenatja Mercedes Fayos Carbó en el seu centenari

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, i una representació municipal han volgut estar presents en la Residència per a persones majors dependents, per a felicitar una veïna de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat.

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, i el regidor de Gent Major, Hilario Usó, han volgut estar presents avui en l’especial felicitació i en l’homenatge organitzat per a celebrar els cent anys de Mercedes Fayos Carbó, una veïna de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat.

La representació municipal s’ha desplaçat per a la celebració a la Residència de la Generalitat per a persones majors dependents, on han lliurat a Mercedes un ram de flors, una placa commemorativa i un obsequi, davant la presència dels seus familiars, del personal del centre, així com dels companys i companyes residents.

A més, un grup de xiquets i xiquetes de 4t de l’ESO del col·legi Illes Columbretes, acompanyats per la directora, Marisa Canseco, han participat en l’homenatge a Mercedes Fayos, i li han interpretat amb diversos instruments algunes peces de música per a finalment cantar-li d’aniversari.

Per la seua part, Mercedes ha agraït les atencions rebudes i els ha comptat als xiquets i xiquetes històries de quan era xicoteta i, posteriorment, totes les persones que han acudit a celebrar el seu aniversari han brindat pels seus 100 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.