fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana i les Alqueries uneixen forces per a sol路licitar a la Generalitat ajudes per a reparar el cam铆 la Ratlla

Borriana i les Alqueries uneixen forces per a sol路licitar a la Generalitat ajudes per a reparar el cam铆 la Ratlla

El regidor de Serveis P煤blics de Borriana, Vicent Aparisi, amb l’alcaldessa d’Alqueries, Esther Lara, el seu regidor d’Urbanisme, Pedro Aldana, i els serveis t猫cnics dels dos consistoris han revisat l’estat de la infraestructura comuna.

Els ajuntaments de Borriana i les Alqueries han acordat unir forces per a sol路licitar junts a la Generalitat les ajudes per a reparar el cam铆 la Ratlla, en el tram que comparteixen els dos termes municipals, despr茅s dels greus desperfectes que ha patit el vial a conseq眉猫ncia de les intenses pluges dels dies 11 i 12 de novembre passats.

El regidor de Serveis P煤blics de Borriana, Vicent Aparisi, acompanyat per l’alcaldessa d’Alqueries, Esther Lara, i el seu regidor d’Urbanisme, Pedro Aldana, i els serveis t猫cnics dels dos consistoris han revisat l’estat de la infraestructura comuna i han mantingut una reuni贸 de treball en qu猫 han acordat sol路licitar conjuntament les ajudes per a reparar-la en el tram que va des de la Regenta fins a Nules. Es tracta d’una connexi贸 que utilitzen generalment els habitants dels dos nuclis poblacionals.

A m茅s, en la reuni贸, Aparisi i Lara han tractat diversos temes d’inter猫s com煤 per als dos municipis, i han pactat la pr貌xima signatura d’un conveni per a posteriors obres i actuacions conjuntes, tant en el cam铆 la Ratlla com en el carrer Sant Roc de les Alqueries que comparteixen les dos localitats.

Aparisi ha explicat que la intenci贸 茅s 鈥渞eparar com m茅s prompte millor les infraestructures, un cam铆 els t猫cnics s’han encarregat d’analitzar tots els danys patits i estimar els costos que la seua posada a punt exigir脿鈥.

Aix铆 mateix, ha mostrat la seua 鈥渟atisfacci贸 per la col路laboraci贸 i l鈥檈ntesa entre els dos Ajuntaments per a treballar estrat猫gies conjuntes pel b茅 com煤 de les dos poblacions, un exemple de cooperaci贸 intermunicipal, i ha assegurat que aquesta col路laboraci贸 entre els dos municipis 鈥渘o ser脿 l’煤ltima鈥.

L鈥檈dil de Serveis P煤blics de Borriana ha lamentat que la for莽a i la intensitat de la pluja del cap de setmana passat 鈥渧a generar quantioses p猫rdues en el nostre municipi, per la qual cosa estem avaluant i realitzant els informes pertinents per a sol路licitar les ajudes que el Consell aprovar脿 avui divendres perqu猫 en contribu茂sca a la reparaci贸, perqu猫 el cost extra 茅s molt alt per a un ajuntament de les nostres caracter铆stiques鈥.

Aquesta sol路licitud d’ajudes, ha manifestat, 茅s complement脿ria a la s猫rie 鈥渄鈥檌nversions i actuacions que l’Ajuntament de Borriana ha dut a terme amb els seus recursos econ貌mics per a pal路liar amb els seus mitjans els efectes de la gota freda en diversos punts del terme municipal鈥.

Cal recordar que la localitat va patir els efectes de la caiguda de m茅s de 263,8 litres per metre quadrat en poc temps, que va superar la capacitat de drenatge i va produir inundacions en habitatges en diferents zones dels poblats mar铆tims i amb infraestructures afectades com ara la Casa de Cultura, centres educatius, instal路lacions esportives, obres en marxa i infraestructures vi脿ries, entre d鈥檃ltres.

鈥淟es conseq眉猫ncies han sigut devastadores, per貌 els borrianencs i les borrianenques tenen el comprom铆s del govern local que treballarem infatigablement perqu猫 els danys puguen solucionar-se el m茅s r脿pidament que es puga, en benefici de tots els ve茂ns i ve茂nes鈥, ha concl貌s Aparisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.