fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana implementar脿 a partir de febrer la V铆deoActa per als Plens de l’Ajuntament

Borriana implementar脿 a partir de febrer la V铆deoActa per als Plens de l’Ajuntament

La regidoria de Noves Tecnologies explica que s’estalviar脿 “en hores de treball que es destinen a transcriure els plens i facilitar脿 en gran manera les consultes i visionats a trav茅s de la xarxa”.

La regidoria de Noves Tecnologies i Transpar猫ncia de l’Ajuntament de Borriana ha anunciat una novetat m茅s en el seu treball d’acostar i donar a con猫ixer la gesti贸 municipal que arribar脿 a partir de la primera setmana de febrer. Es tracta de la implementaci贸 del servei de V铆deoActa que a partir del mes de febrer estar脿 disponible en la web municipal de l’Ajuntament de Borriana per a la consulta que qualsevol persona vulga fer del desenvolupament dels Plens Ordinaris del consistori. Tal com ha explicat el regidor de l’脿rea Cristofer Del Moral, “dins del proc茅s d’aplicaci贸 de Noves Tecnologies que milloren i augmenten al m脿xim nivell la Transpar猫ncia sobre la gesti贸 municipal, cada cert temps apliquem una nova eina com en este cas 茅s la V铆deoActa que s’estrenar脿 amb el Ple del mes de febrer”.

Durant els dos 煤ltims anys s’han anat incorporant novetats com l’enregistrament dels plens en 2015, la creaci贸 de l’Esc贸 de la Ciutadania en 2016, la retransmissi贸 en streaming per Youtube i Facebook dels plens, i ara la utilitzaci贸 de la V铆deoActa per a elevar al m脿xim els nivells de transpar猫ncia municipal. Tal com ha recordat el mateix Del Moral, “la nova eina facilitar脿 en gran manera la consulta directa de temes concrets o declaracions de cada persona participant en el Ple, ja que una vegada celebrat el ple, la V铆deoActa permetr脿 poder cercar la informaci贸 d’una forma molt m茅s senzilla, a causa que quedar脿 dividida segons el regidor o regidora que intervinga o segons el tema tractat”.

A m茅s, tamb茅 ha assenyalat la millora en l’efici猫ncia del treball de transcripci贸 de les sessions plen脿ries, ja que “fins ara calia destinar moltes m茅s hores del desitjat a eixes transcripcions literals de les sessions plen脿ries, i ara amb tan sols un parell de clics es podr脿 accedir directament a un tema concret tractat durant el plenari i consultar de forma individual les diferents intervencions que es facen sobre este tema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.