fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana inicia dilluns que ve les anhelades obres de millora i condicionament en L’Escorredor

Borriana inicia dilluns que ve les anhelades obres de millora i condicionament en L’Escorredor

Despr茅s de l’aprovaci贸 del Pla de Seguretat, el dilluns s’iniciaran els treballs de retirada de terrasses i mobiliari urb脿 a m茅s de les primeres labors en les voreres.

L’Ajuntament de Borriana ha fet p煤blic l’inici dels treballs de reparaci贸 del ferm i actuacions complement脿ries que dilluns que ve comen莽aran en un dels carrers m茅s transitats i conegudes de la ciutat, com 茅s L’Escorredor. Aix铆 ho han fet saber despr茅s que s’haja aprovat el Pla de Seguretat per a la realitzaci贸 de les obres, que comen莽aran amb uns treballs inicials de retirada de terrasses i aquells elements que puguen entorpir les labors de millora i condicionament.

A m茅s, durant la setmana vinent tamb茅 s’actuar脿 sobre les voreres del carrer perqu猫 el pr貌xim dia 4 de febrer comencen el proc茅s d’asfaltat del carrer. Aix铆 ha quedat reflectit en l’Acta de Comprovaci贸 de Replanteig on s’especifica que el pressupost total destinat a estos treballs 茅s de 119.732 euros, en una licitaci贸 que ha recaigut en Becsa SA, i que com ha explicat el mateix regidor de Via P煤blica, Vicent Aparisi, “compta amb un per铆ode d’execuci贸 de menys d’un mes, concretament 25 dies, amb el que esperem que durant el mes de febrer estiguen tots els treballs acabats i l’afecci贸 que puguen tindre sobre el tr脿nsit rodat o l’activitat comercial en la zona siga pr脿cticament m铆nima”.

Aix铆, Aparisi tamb茅 ha volgut explicar que “ja durant l’inici d’esta setmana es va comunicar el per铆ode i inici de les obres a tots i cadascun dels establiments comercials amb terrassa en l’exterior, i igualment hem parlat amb, per exemple, els responsables del Preg贸 de Falles i de les Cavalcades del Ninot perqu猫 estiguen en tot moment informats sobre el desenvolupament dels treballs i comunicar-los que la previsi贸 茅s acabar l’asfaltat de l’Escorredor abans de l’煤ltima setmana de mes perqu猫 totes estes activitats no es vegen afectades”. Segons han explicat des del mateix departament de Via P煤blica, “estos treballs eren demandats des de fa anys tant pels ve茂ns i ve茂nes de la zona com pel conjunt d’establiments i comer莽os que es troben en el mateix Escorredor, aix铆 que esperem que els per铆odes establits no s’allarguen i que la millora, adequaci贸 i reparaci贸 del ferm suposen eixe canvi en el mateix carrer

Leave a Reply

Your email address will not be published.