fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana inicia els tallers del projecte social de dinamitzaci贸 comunit脿ria del barri la Bosca

Borriana inicia els tallers del projecte social de dinamitzaci贸 comunit脿ria del barri la Bosca

L’Ajuntament pret茅n aportar una millora en la cohesi贸 i la conviv猫ncia ve茂nal i alhora oferir un punt d’atenci贸 municipal en el mateix barri.

L’Ajuntament de Borriana inicia les sessions de les activitats de dinamitzaci贸 comunit脿ria al barri la Bosca que pretenen aportar una millora en la cohesi贸 i la conviv猫ncia ve茂nal, alhora que ofereixen un punt d’atenci贸 municipal en el mateix barri, segons ha anunciat la regidora d’Inclusi贸, Maria Romero.

Aquesta iniciativa compta amb la col路laboraci贸 del Servei Municipal d’Esports (SME) i del CEIP Roca i Alcaide, i est脿 emmarcada en l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible (Edusi) de Borriana, cofinan莽ada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) de la Uni贸 Europea.

Es tracta d’una s猫rie de tallers gratu茂ts i oberts a tota la ciutadania amb l’煤nic requisit de tindre m茅s de 14 anys. Per a inscriure’s es podr脿 utilitzar el QR que apareix en els cartells repartits pel barri o personar-se en el punt d’atenci贸 ciutadana al carrer Pablo Ruiz Picasso, 8 (enfront del col路legi) els dimecres de 13h a 18h o dijous de 9h a 18h.

El primer taller ser脿 Activa-t, que es realitzar脿 cada dimarts a la vesprada de 18.30h a 20h per a oferir activitats esportives en el mateix centre educatiu. Tamb茅 s鈥檕feriran uns altres tallers com ara classes de valenci脿 i castell脿, i tallers de percussi贸 i art o de busca d’ocupaci贸.

Maria Romero ha explicat que per a avan莽ar en la cohesi贸 i la inclusi贸 social de la totalitat de la ciutadania borrianenca 鈥溍﹕ necessari atendre preferentment les 脿rees municipals m茅s vulnerables i necessitades d’intervenci贸 a diferents nivells i per diverses circumst脿ncies. Per aix貌, el govern municipal considera indispensable portar endavant una regeneraci贸 f铆sica, econ貌mica i social del barri la Bosca a trav茅s dels fons europeus鈥.

Per a aix貌, ha continuat, l’Ajuntament 鈥渧a dur a terme un diagn貌stic participatiu del barri que va comptar amb la veu de diferents agents que intervenen en la zona, aix铆 com diferents persones del ve茂nat que volunt脿riament van voler aportar el seu punt de vista. D’aquest diagn貌stic i proc茅s participatiu va sorgir un Pla d’Acci贸 per a executar sota el paraigua del Pla d’Inclusi贸 Municipal鈥.

Dins d’aquest Pla d’Acci贸 per a la regeneraci贸 urbana i social del barri la Bosca, l’Ajuntament va licitar el servei d’un projecte d’acci贸 social d’incid猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.