fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana inicia esta setmana la tramitaci贸 d’abonaments per a utilitzar el bus a l’UJI

Borriana inicia esta setmana la tramitaci贸 d’abonaments per a utilitzar el bus a l’UJI

El Casal Jove realitzar脿 la distribuci贸 d’abonaments els dies 28 i 29 de desembre des de les 11:00 fins a les 13:00 hores quan podran arreplegar-se els tres tipus d’abonament diferents.

L’Ajuntament de Borriana ja ha anunciat els horaris en els quals l’alumnat de l’UJI de la ciutat podr脿 comen莽ar a arreplegar els seus abonaments de cara al pr貌xim any, quan continuar脿 el servei d’uni贸 de la capital de la Plana Baixa amb la Universitat, a m茅s del pas per Almassora on tamb茅 es presta el servei. Aix铆, els pr貌xims dies 28 i 29 de desembre han sigut els triats perqu猫 es puga arreplegar qualsevol tipus dels tres abonaments disponibles en el Casal Jove de la ciutat, i en horari d’11:00 a 13:00 hores durant ambdues jornades.

Aix铆, tal com s’ha detallat des de les regidories tant de Joventut com de Cultura, “l’alumnat de Borriana pot triar qualsevol dels tres abonaments que posem a la seua disposici贸, tant aquells que siguen mensuals, com els trimestrals o per al conjunt de tot el curs acad猫mic de la Universitat Jaume I”. Encara que en esta ocasi贸, i despr茅s de la prova pilot del servei que durant els 煤ltims mesos ha perm猫s als i les estudiants disposar d’un servei gratu茂t, a partir del mes de gener l’abonament per a tot el curs s’adaptar脿 als sis mesos que en este cas encara resten per a la finalitzaci贸 del curs.

Des de l’Ajuntament de Borriana s’ha posat l’accent principalment en “les tarifes que hem establit tant en el municipi d’Almassora com ac铆 a Borriana, i que creiem que responen a les demandes d’un servei barat i que complisca amb les exig猫ncies de l’alumnat”. Aix铆, l’abonament per a un mes podr脿 adquirir-se per tan sols 20 euros, mentre que per al corresponent a tot un trimestre el preu final ser脿 de 50 euros. Finalment, i tenint en compte que s贸n sis mesos els que resten de curs, l’abonament per a tot eixe per铆ode de temps s’ha establert en un preu final de 80 euros, mentre que en futurs cursos el preu anual ser脿 de 120 euros.

Per tal de facilitar la tramitaci贸 dels nous abonaments, aquelles persones que ja disposaven d’ell durant la primera part del curs, tan sols hauran d’acostar-se al Casal Jove en el cas de Borriana, i al SIAC en el cas d’Almassora, per a emplenar la sol路licitud i realitzar el pagament de qualsevol dels tres abonaments. En el cas de ser nous o noves sol路licitants del servei, hauran de sumar el seu DNI, una fotoc貌pia de la seua matriculaci贸 en l’UJI i una fotografia de carnet per a la seua inclusi贸 en l’abonament.

Tal com han coincidit a assenyalar tant l’Alcaldessa i regidora d’Educaci贸, Maria Josep Safont, com el regidor Vicent Granel, “el funcionament del servei durant els primers mesos de curs ha demostrat la necessitat que ten铆em d’engegar-ho perqu猫 fins a este moment no dispos脿vem d’eixa comunicaci贸 directa amb l’UJI, la qual cosa esperem que en el que resta de curs seguisca complint amb les necessitats i exig猫ncies dels i les estudiants de disposar d’un servei mancomunat que ha funcionat a la perfecci贸 durant el primer trimestre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.