fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana inicia la tercera edici贸 de l’Escola Municipal d’Igualtat i Prevenci贸 de la Viol猫ncia de G猫nere

Borriana inicia la tercera edici贸 de l’Escola Municipal d’Igualtat i Prevenci贸 de la Viol猫ncia de G猫nere

Dijous que ve 7 de juliol a les 18h a l’edifici Polifuncional del Grau.

Dijous que ve 7 de juliol se celebrar脿 la sessi贸 inaugural i de presentaci贸 de la tercera edici贸 de l’Escola Municipal d’Igualtat i Prevenci贸 de la Viol猫ncia de G猫nere, organitzada per l’Ajuntament de Borriana i dirigida a tota la ciutadania amb l’objectiu d’oferir una formaci贸 b脿sica en aquesta mat猫ria.

L’Escola Municipal d’Igualtat se celebrar脿 cada dijous del mes de juliol en horari de 18h a 21h a l’edifici Polifuncional del Grau de Borriana. El curs comptar脿 amb 4 sessions formatives que oferiran tot tipus d’activitats com ara debats, col路loquis i pon猫ncies de grans experts, entre els quals es troben Ana茂s Bernal Trivi帽o, Joan Gon莽ales i Aitana Mu帽oz. En aquesta edici贸 es tractar脿 com a tema principal aspectes tan importants com la conciliaci贸 i la corresponsabilitat.

Amb una metodologia 脿gil i flexible, dirigida a tota la ciutadania l’Escola ofereix un aprenentatge inclusiu i participatiu amb recursos audiovisuals. A m茅s de l’oportunitat de poder analitzar la realitat social amb una mirada igualit脿ria i participar en el desenvolupament d’una societat igual per a homes i dones, i sense viol猫ncia, reivindicar i practicar el bon tracte contra el maltractament.

Segons ha explicat la regidora d’Igualtat, Mar铆a Romero, sobre aquest projecte 鈥渄espr茅s de l’猫xit de les dos primeres edicions, continuem apostant per oferir un curs que resulte pr脿ctic i interessant, amb docents de qualitat i que aporte valor a les persones que hi participen鈥 i ha animat als ve茂ns i ve茂nes a inscriure’s per a formar part d’aquesta iniciativa.

A m茅s de la formaci贸 per a les persones adultes, i com a novetat d’aquesta tercera edici贸 de l’Escola, s’ha organitzat una Escola d’Estiu per a xiquetes i xiquets que es realitzar脿 els mateixos dies i en el mateix horari que les sessions per a les persones adultes, per a poder afavorir la conciliaci贸 de les fam铆lies participants.

Les xiquetes i xiquets que assistisquen a l’Escola tindran l’oportunitat de desenvolupar aspectes de la igualtat, aprendre valors imprescindibles i divertir-se amb jocs i literatura. 鈥淐reiem que 茅s imprescindible educar en la igualtat des de la inf脿ncia per a trencar barreres i aconseguir canvis positius en la societat, i crear uns referents s貌lids鈥, ha indicat la regidora.

En l’edici贸 d’enguany, i gr脿cies a la subvenci贸 del Pla Corresponsables de la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives i del Ministeri d’Igualtat, s’oferiran en totes les sessions de l’Escola, en paral路lel, activitats infantils centrades en l’educaci贸 en valors d’igualtat als m茅s menuts. Alhora, en paraules de Romero, “es pret茅n oferir alternatives de conciliaci贸 a aquelles persones que vulguen aprofitar l’estiu per a formar-se”

Cal destacar que cada participant podr脿 fer un projecte d’igualtat tutoritzat per l’escola, b茅 per a l’associaci贸 per la qual participa, per al seu negoci o per a la seua vida, i es concediran diplomes de participaci贸 .

L鈥檃ssist猫ncia pot ser per a totes les sessions o per a una sessi贸 solta i la inscripci贸 s鈥檋an de fer a trav茅s del correu <igualtat@burriana.es>, per a sol路licitar m茅s informaci贸, caldr脿 telefonar al n煤mero 691 674 229.

Leave a Reply

Your email address will not be published.