fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana inicia les obres d’adequaci贸 de camins rurals despr茅s de la falta de suport de la Diputaci贸

Borriana inicia les obres d’adequaci贸 de camins rurals despr茅s de la falta de suport de la Diputaci贸

Despr茅s de la negativa de cessi贸 de la maquin脿ria especialitzada per part de la instituci贸 provincial, el departament de Via P煤blica comen莽a uns treballs que la setmana que ve arribaran tamb茅 al Marjalet.

Davant la negativa de col路laboraci贸 per part de la Diputaci贸 de Castell贸 a l’hora de dotar amb maquin脿ria especialitzada per a les obres d’adequaci贸 de camins i de neteja i desbrossament de diverses zones del terme municipal de Borriana, l’脿rea de Via P煤blica municipal ha iniciat les necess脿ries obres en diversos camins rurals.
Aquesta mateixa setmana l’Ajuntament de Borriana denunciava la falta de suport per part de la instituci贸 provincial en el comprom铆s que s’havia adquirit de cedir una retroexcavadora mixta i una desbrossadora per als treballs que cada any es duen a terme abans de l’arribada de l’estiu. Despr茅s que el passat mes de novembre es realitzara la sol路licitud de forma oficial en el registre de la instituci贸 provincial i que ja en 2016 es recordara en dues ocasions que la cessi贸 de maquin脿ria era necess脿ria, els serveis de Via P煤blica municipals han iniciat els treballs amb mitjans propis. Amb la intenci贸 de facilitar despla莽aments i millorar el tr脿nsit聽rodat en els camins rurals repartits, sobretot, a la zona sud del terme municipal, els operaris han comen莽at a reparar part del pavimentat de camins com el Cam铆 Vell de Val猫ncia, el de Llombai, de les Monges o el Cam铆 de Virranques.

A m茅s, tamb茅 a la zona de La Serratella, en concret, al Carrer Girona s’han dut a terme treballs d’emplenat de les foradades i forats provocats pel pas de vehicles, igual que en diversos punts de Santa B脿rbera. Tal com ha destacat el m脿xim responsable de l’脿rea de Via P煤blica a Borriana, Vicent Aparisi, que avui ha visitat diversos punts on es realitzen les labors 鈥溍﹕ dur vore com la falta de suport de la instituci贸 provincial fa que hagem de redoblar esfor莽os a l’hora de dotar aquests treballs, per貌 mentre estiga a les nostres mans, farem el possible per millorar les condicions de camins i solars de la nostra ciutat鈥.

A m茅s, des del mateix departament tamb茅 s’ha avan莽at que la setmana vinent s’iniciaran obres a la zona de Sant Gregori, concretament en el cam铆 del Marjalet, un dels punts on m茅s necessitat hi ha d’actuar per millorar la seguretat. De moment, els serveis municipals estan treballant amb els recursos propis, aix铆 que s’ha establert un pla d’actuaci贸 davant la manca de suports d’institucions amb capacitat supramunicipal. Tal com ha recordat Aparisi 鈥渄espr茅s de les reiterades peticions a la Diputaci贸, no ens ha quedat m茅s remei que utilitzar els recursos que tenim a Borriana per seguir amb el nostre objectiu d’adequar i millorar les condicions dels nostres camins. 脡s precisament ara a l’estiu quan m茅s s’utilitzen, aix铆 que cal actuar com ho estem fent, amb celeritat i buscant solucions immediates鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.