fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana inicia les obres per a remodelar l’àrea industrial de la carretera de Nules

Borriana inicia les obres per a remodelar l’àrea industrial de la carretera de Nules

L’execució dels treballs suposen una inversió d’un poc més de 142.500 euros, subvencionats en gran major part per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

L’Ajuntament de Borriana ha començat avui les obres per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en l’àrea industrial de la carretera de Nules. Un projecte que contempla també un carril bici al llarg del carrer Argila per a connectar amb el que ja existeix en la CV-18, per a fomentar la mobilitat sostenible en els desplaçaments al polígon.
L’execució dels treballs de remodelació suposen una inversió d’un poc més de 142.500 euros, subvencionats en gran part per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace). Igualment, compten amb 30.365 euros procedents de romanents de tresoreria municipal del 2020. D’altra banda, es preveu ampliar la secció en la carretera de Nules en 2,5 metres d’ample amb la construcció d’un mur de formigó armat entre la C/Quars i la Rotonda de la Joia per a poder enllaçar la via ciclista prevista, a través del camí Els Monges, fins al vial autonòmic.

Segons ha indicat el regidor d’Urbanisme, Bruno Arnandis, aquestes obres adjudicades a Becsa SA i amb un termini d’execució d’aproximadament tres mesos, suposaran “potenciar i afavorir la implantació de noves indústries que reactiven l’activitat econòmica, així com millorar la productivitat de les empreses existents en l’àrea industrial”.

Amb aquesta iniciativa es pretén a més, ha assenyalat, d’una banda, garantir “la seguretat de les indústries i de les persones usuàries” i, alhora, emparar “la seguretat viària i l’adequada mobilitat de vianants i vehicles”.

A través del projecte, ha precisat Arnandis, es dota a la zona de la carretera de Nules de senyalització i identificació dels carrers, de més aparcaments, de nous accessos, de passarel·les per als vianants, i s’ampliaran vials. També es milloraran les zones verdes i es crearà una eina web amb informació de la zona industrial accessible a Ivace, igual que es preveu la implantació de sistemes de gestió de residus.

A més, Arnandis ha afegit que es millorarà la seguretat del polígon amb la implantació de càmeres de control de trànsit connectades al servei de Policia Local, i també amb serveis contra incendis. Així mateix, s’optimitzarà l’enllumenat públic, amb mesures d’eficiència energètica o energies renovables.

Leave a Reply

Your email address will not be published.