fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana instal路la una pantalla t脿ctil d’informaci贸 tur铆stica en la TouristInfo del Carrer Major

Borriana instal路la una pantalla t脿ctil d’informaci贸 tur铆stica en la TouristInfo del Carrer Major

El nou recurs inform脿tic oferix informaci贸 completa sobre que fer a Borriana, com planificar un viatge complet o un mapa interactiu amb els majors atractius i hotels de la ciutat.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Borriana ha posat en funcionament un nou recurs d’informaci贸 tur铆stica i municipal en forma de pantalla t脿ctil que des d’aquesta mateixa setmana ja es pot utilitzar en l’exterior de l’Oficina TouristInfo situada en el Carrer Major de Borriana, al costat de l’Ajuntament. Tal com ha declarat el m脿xim responsable de l’脿rea tur铆stica a la ciutat, Santiago Zor铆o, 鈥渆stem molt contents de poder comptar amb una eina m茅s dins de les possibilitats de les quals disposem a l’hora d’oferir informaci贸 tur铆stica i fer m茅s atractiva la ciutat de cara a les persones que ens visiten鈥.

La nova pantalla t脿ctil d’informaci贸 est脿 situada en l’exterior de l’Oficina TouristInfo del Carrer Major de Borriana, i en ella es pot trobar una gran quantitat d’informaci贸 sobre el turisme a la ciutat, per貌 tamb茅 dades generals sobre Borriana. De moment, l’eina es pot consultar tant en castell脿 com en valenci脿, encara que en les properes setmanes s’incorporaran altres idiomes com l’angl猫s o el franc猫s. Tan sol realitzant una visita r脿pida a la pantalla t脿ctil ens podem trobar amb dos grans apartats en els quals es divideix la informaci贸 disponible. D’una banda una Guia de Borriana en la qual fins a quatre pestanyes diferents ofereixen tot tipus d’opcions sobre 鈥淨u猫 fer鈥 a Borriana, una altra pestanya dedicada a 鈥淒escobrir Borriana禄 i en la qual es pot consultar la hist貌ria, els principals paratges naturals o els edificis i monuments m茅s emblem脿tics de la ciutat. I la pantalla t脿ctil tamb茅 ofereix la possibilitat de planificar un viatge o una estada amb l’oferta hotelera de la ciutat. Finalment, es pot consultar qualsevol contacte o tel猫fon d’inter猫s en l’煤ltima de les pestanyes de la Guia.

D’altra banda, un gran Mapa Interactiu ens ofereix la possibilitat de navegar i con猫ixer el punt exacte de cadascun dels monuments, places o llocs d’especial inter猫s de la ciutat, amb l’opci贸 d’auto-enviar qualsevol document o mapa al nostre propi correu electr貌nic.

Tal com ha explicat el regidor de Turisme Santiago Zor铆o, 鈥渁 poc a poc estem recuperant mecanismes i recursos per a la promoci贸 tur铆stica de Borriana. Ja que en l’etapa anterior de govern popular es va preferir no disposar d’una pla莽a de t猫cnic especialitzat en Turisme i es va optar pels c脿rrecs de personal de confian莽a o assessors, ara treballem per dignificar el treball que es realitza des de la TouristInfo incorporant m茅s recursos i nova tecnologia que ajuda a la difusi贸 d’informaci贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.