fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana intensifica els treballs preventius contra la pres猫ncia del mosquit tigre

Borriana intensifica els treballs preventius contra la pres猫ncia del mosquit tigre

La regidoria de Sanitat programa fins a quatre xarrades informatives, a m茅s d’haver acabat amb la campanya de desinfecci贸 d’embornals i instal路lar caixes niu per a ratapinyades.

El regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Borriana, Manel Navarro, ha actualitzat les dades i situaci贸 de la campanya de prevenci贸 i control del mosquit tigre en la ciutat de Borriana iniciada des de fa m茅s de quatre mesos en la ciutat. Tal com ha explicat 鈥渆nguany es va decidir avan莽ar a inici d’any alguns dels treballs de control de plagues i de pres猫ncia de possibles larves, i de moment, ja hem acabat amb l’aplicaci贸 de la coneguda com a pintura Inesfly en la totalitat dels embornals de la zona costanera, ja que se n’han revisat i pintat m茅s de 600鈥.

脡s solament un dels treballs que s’han dut a terme durant el primer trimestre de l’any, ja que avui mateix des de la regidoria s’han fet p煤bliques les dates 鈥渄e fins a quatre de les xarrades informatives que a partir de la setmana vinent tindran lloc en diferents punts de la ciutat, ja que veient l’efectivitat i seguiment que van tenir el passat any per part de la ciutadania, hem decidit repetir-les i intentar arribar al major nombre possible de ve茂ns i ve茂nes de Borriana鈥, tal com ha explicat Navarro. La primera d’elles tindr脿 lloc dijous que ve dia 25 de maig, a partir de les 19:30 hores en el mateix Ajuntament de Borriana, a la qual seguiran la del dijous 8 de juny en la Confraria de Pescadors, la del 15 del mateix mes en l’edifici Polifuncional del Grau i la que tancar脿 el cicle el dia 29 de juny en el Polifuncional de La Serratella, totes elles a les 19:30 hores. Navarro ha volgut assenyalar que 鈥渟empre hem insistit en la necessitat de col路laboraci贸 de la ciutadania, ja que un xicotet focus de proliferaci贸 de mosquit tigre pot suposar un problema major del que pensem, aix铆 que veient que el passat any les recomanacions i consells oferits en les xarrades van ser seguits per tanta gent, esperem que tamb茅 en aquest 2017 la coordinaci贸 entre ve茂ns i instituci贸 torne a ser la mateixa i aconseguim minimitzar els efectes del mosquit tigre鈥.

A m茅s, Navarro tamb茅 ha volgut explicar que 鈥渄urant la setmana vinent seguirem anunciant nous treballs i labors de prevenci贸 i control, per貌 de moment, anem a col路locar fins a 20 caixes niu per a rates penades, que s贸n el nostre millor aliat natural per a fer desapar猫ixer els mosquits鈥. I finalment tamb茅 ha anunciat que a partir d’aquesta mateixa setmana 鈥渆s van a dur a terme labors contra les possibles larves en aquells punts de la ciutat on vegem que existeix un risc potencial per a sectors de poblaci贸 com els xiquets i xiquetes o les persones majors, aix铆 que en parcs o jardins p煤blics tamb茅 intentarem assegurar la nul路la pres猫ncia del mosquit tigre鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.