fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana ja té preparat el seu cementeri per al Dia de Tots Sants de dimecres

Borriana ja té preparat el seu cementeri per al Dia de Tots Sants de dimecres

El regidor de Serveis, Vicent Aparisi, visita les instal·lacions al costat de l’alcaldessa i diversos representants municipals per a comprovar que “totes les millores i ampliacions funcionen a la perfecció i acolliran els solemnes actes del dia 1 de novembre”.

El Cementeri Municipal de Borriana ha acabat pràcticament d’ultimar els últims treballs de neteja i adequació de la instal·lació que aquest dimecres acollirà un any més, la celebració del Dia de Tots Sants, en el qual els veïns i veïnes de Borriana acudiran massivament per a honrar i recordar als seus éssers estimats. I per això, aquest mateix matí l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada per diversos regidors entre els quals també es trobava el regidor Vicent Aparisi, encarregat de la gestió del cementeri, han pogut comprovar com tant logísticament com de neteja i decoració, està tot llest per a dimecres que ve. Segons ha explicat el mateix Aparisi, una de les novetats d’enguany “és la instal·lació de diverses estructures en les quals es dipositen les escales que després els veïns i veïnes poden utilitzar, i s’ha fet amb un nou mètode que farà que les escales sempre estiguen a la disposició de qui les vulga usar, ja que s’utilitzarà una moneda per a poder-la arreplegar que després es retornarà a l’usuari, tal com es fa amb els carros de la compra en la majoria de supermercats”.

A més s’ha confirmat que seran “un total de 100 escales les que es posaran a la disposició de la ciutadania, ja que creiem que és una quantitat més que suficient però necessària per a aquest dia”. A més, els operaris i treballadors del cementeri també han acabat de plantar les fins a vint palmeres, deu de tipus Tica i deu Yuques, que també serviran per a la decoració durant el dia de Tots Sants.

Una altra de les novetats és que s’ha renovat per complet tota la vorera d’un dels blocs, que s’ha pavimentat i renovat totalment. Finalment, el mateix Aparisi també ha comentat que “també hem decidit instal·lar una carpa de tres per sis metres en l’exterior del xicotet temple perquè les persones que acudisquen dimecres que ve a l’hora de la missa (les 11:00 hores), puguen protegir-se del sol i seguir-la sense problemes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.