fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana manté el nivell de preemergència per fenòmens costaners

Borriana manté el nivell de preemergència per fenòmens costaners

La Policia Local de Borriana i entitats com a Creu Vermella Borriana mantenen en durant el cap de setmana i fins al dilluns les labors de prevenció i vigilància constant per possibles incidents derivats del temporal que durant les últimes jornades ha afectat gran part del litoral valencià.

Segons han detallat des del departament de comunicació de la Policia Local de Borriana “el Centre d’Emergències de la Generalitat mantéla situació de preemergència taronja per pluges tan sols a les províncies de València i Alacant, amb el que es dedueix que les cotes màximes de precipitació a la zona de la Plana Baixa ja es van donar durant la jornada del dissabte i, per tant, s’espera que els registres de pluges vagin reduint tant el diumenge com el dilluns”. Així i tot, també han indicat que “si es manté el nivell taronja de preemergència per fenòmens costaners en el litoral sud de la província de Castelló, per això se segueix recomanant evitar passejar o circular per zones molt properes al mar i així evitar possibles incidents a causa de l’onatge o al vent”.

Finalment també s’ha indicat que els advertiments en forma de preemergència per vent tan sols es mantenen a l’interior el seu i a les províncies de València i Alacant. Pel que a Borriana es refereix en el cas de corts de camins, tan sols es mantenen tancats els accessos al Clot i el tancament de vials com el Marjalet, on l’acumulació natural d’aigua obliga al tall, tal com succeeix amb el Camí Xamussa, que per tractar-se d’una zona més profunda que els seus voltants i en la qual es recullen de forma natural les precipitacions que desemboquen en el mar a través de petits barrancs, també es va haver de tallar al tràfic en la jornada del dissabte.

Finalment, la Policia Local ha indicat que la falta d’incidents destacables ha estat la tònica durant el cap de setmana, la qual cosa també parla molt bé del seguiment que la població ha fet de les recomanacions i avisos realitzats en els dies previs al temporal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.