fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana obri el segon per铆ode per a sol路licitar les targetes del bus Borriana鈥揢JI

Borriana obri el segon per铆ode per a sol路licitar les targetes del bus Borriana鈥揢JI

De l’1 al 10 de setembre els estudiants de la universitat que resideixen a la ciutat podran sol路licitar el carnet per al curs 2021-2022.

L’Ajuntament de Borriana obri aquest dimecres, 1 de setembre, el segon per铆ode per a sol路licitar les targetes del bus de Borriana a l’UJI per al curs 2021-2022, un servei al qual pot optar l’alumnat de la Universitat Jaume I empadronat a Borriana per al curs que ara comen莽a.

El tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Vicent Granel, ha destacat que aquest servei municipal d’autob煤s 鈥渙fereix un any m茅s facilitats als estudiants perqu猫 es puguen despla莽ar directament des de la ciutat a la universitat鈥.
Per a sol路licitar els carnets per al Bus Borriana鈥揢JI, les persones interessades hauran d’enviar l’impr猫s de la matr铆cula universit脿ria al correu electr貌nic casaljove@burriana.es. Posteriorment, rebran una notificaci贸 amb la data i l’hora de cita pr猫via en el Casal Jove per a acabar d’emplenar el procediment.
Els abonaments podran ser mensuals, trimestrals o per a tot el curs, amb un cost de 20 euros el d鈥櫭簊 mensual, 50 euros per al trimestral i 120 euros l鈥檃nual, que s’ingressaran en les entitats banc脿ries col路laboradores: la Caixa, Banc Sabadell, BBVA, Caixa Rural Borriana.

La venda d’aquests abonaments est脿 limitada a les persones matriculades en el centre universitari durant l’actual curs, per la qual cosa per a acabar de formalitzar el carnet s’haur脿 d’entregar en el Casal Jove una c貌pia del DNI i una foto de carnet per a garantir que el passe nom茅s siga utilitzat per la persona titular.
Les parades de Borriana s鈥檜biquen al Port, a l’avinguda Jaime Chicharro enfront del Consum, a l鈥檃vinguda del cardenal Tarancon a la porta de l鈥橧ES Llombai i en la parada d’autob煤s del riu Anna, mentre que a Almassora, el bus para a l’anada en l’avinguda Castell贸, enfront del col路legi p煤blic Errando Vilar, i al carrer Boqueres.
El bus eixir脿 de Borriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passar脿 per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h. El trajecte fins a l’UJI durar脿 al voltant de 40 minuts. Hi haur脿 un autob煤s directe a l’UJI des del Port de Borriana que eixir脿 a les 8.05h per a donar servei a l’alumnat resident en la zona mar铆tima, i realitzar脿 totes les parades de Borriana fins a l’UJI, sense passar per Almassora. Per a tornar de l’UJI, el bus amb parada al port de Borriana, eixir脿 a les 15.10h.

Horaris del BUS

Eixides de dilluns a dijous
BORRIANA-UJI
6.50h Av. Jaime Chicharro, enfront de Consum
8.05h des del Port
14h Av. Jaime Chicharro, enfront de Consum
UJI-BORRIANA
13.15h
15.10h (arriba fins al Port)
19.40h
21.15h

Eixides divendres
BORRIANA-UJI
6.50h Av. Jaime Chicharro, enfront de Consum
8.10h Av. Jaime Chicharro, enfront de Consum
14h Av. Jaime Chicharro, enfront de Consum
UJI-BORRIANA
13.15h
15.10h (arriba fins al Port)
19.40h
21.15h

Leave a Reply

Your email address will not be published.