fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana obt茅 els fons Next Generation per a la transformaci贸 digital i modernitzaci贸 de la ciutat

Borriana obt茅 els fons Next Generation per a la transformaci贸 digital i modernitzaci贸 de la ciutat

L’import total concedit ascendeix a 242.683 euros destinats als projectes de modernitzaci贸 del Centre de Processament de dades i del desenvolupament per a la integraci贸 amb la Carpeta Ciutadana estatal.

L’Ajuntament de Borriana ha aconseguit el cent per cent de les ajudes sol路licitades al fons europeu Next Generation en el Pla de Recuperaci贸, Transformaci贸 i Resili猫ncia destinades a la transformaci贸 digital i modernitzaci贸 de la ciutat, segons ha avan莽at la regidora de Tecnologies de la Informaci贸 i Modernitzaci贸 de l’Administraci贸, Maria Romero.

Segons la resoluci贸 de concessi贸 d’ajudes de la convocat貌ria de projectes de modernitzaci贸 i digitalitzaci贸 en l’脿mbit de les administracions de les entitats locals corresponent a 2022 rebuda pel consistori, l’import total concedit ascendeix a 242.683,74 euros, i es tracta d’una subvenci贸 al 100%, 茅s a dir, que a Borriana no li costa ni un euro.

Un import que tal com ha explicat Romero es destinar脿 als projectes de modernitzaci贸 del Centre de Processament de dades i del desenvolupament per a la integraci贸 amb la Carpeta Ciutadana estatal, que es concreten en dos l铆nies d’actuaci贸, la 4 i la 5.

En la l铆nia 4 s’encamina a tres actuacions, d’una banda a l’adquisici贸 i instal路laci贸 d’un nou centre de processament de dades sostenible i a l’avantguarda, tamb茅 a implantar un sistema de control d’acc茅s a la xarxa municipal de manera que es millore notablement en la ciberseguretat, i finalment, a la implantaci贸 de 30 llocs de teletreball per assegurar la possibilitat de teletreball en 貌ptimes condicions laborals i de seguretat.

En la l铆nia 5 inclou diverses actuacions, per貌 b脿sicament per a la millora de l’administraci贸 electr貌nica local i integraci贸 amb la plataforma de l’Estat, un servei pioner que far脿 que Borriana estiga a l’avantguarda en l’administraci贸 electr貌nica.

Amb el suport financer que suposen els fons europeus, ha valorat l’edila, 鈥渟’obri una finestra d’oportunitat per a afrontar un canvi no sols tecnol貌gic, sin贸 organitzatiu que permeta l’Ajuntament respondre a les exig猫ncies d’una societat hiperconnectada i omnicanal, reduir la bretxa digital, optimitzar l’operativa interna i avan莽ar en l’habilitaci贸 de compet猫ncies digitals del personal鈥.

Tot aix貌, ha matisat, d’acord amb 鈥渓es necessitats particulars del nostre consistori, per貌 d’acord amb les directrius marcades per l’Administraci贸 General de l’Estat (AGE) i les prioritats de la UE鈥, i ha assegurat que 鈥渁l nostre Ajuntament duem anys treballant en la millora cont铆nua i en l’adaptaci贸 de la nostra administraci贸 a les noves tecnologies amb l鈥檕bjectiu principal de prestar el millor servei a la ciutadania鈥.

Per a Maria Romero, el Pla Europeu de Recuperaci贸 茅s 鈥渦na oportunitat 煤nica per a millorar el benestar i qualitat de vida dels ve茂ns i les ve茂nes de Borriana i per a avan莽ar cap a una ciutat m茅s tecnol貌gica, sostenible, innovadora i integradora鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.