fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana porta fins a FITUR la seva gastronomia i una oferta turística d’oci

Borriana porta fins a FITUR la seva gastronomia i una oferta turística d’oci

El regidor de l’àrea, Santiago Zorío, i l’alcaldessa, Maria Josep Safont promocionen en la fira «la variada oferta turística i els elements distintius que fan a Borriana especial, com les jornaddas gastronòmiques, l’Arenal Sound o els productes autòctons».

L’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Turisme, Santiago Zorío han estat presents durant la jornada del dijous en una nova edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR 2017, després de la qual tots dos han tret «conclusions bastant positives respecte a l’impacte i la repercussió aconseguida després de participar en FITUR precisament en el dia que la Fira dedica la seva atenció especial als municipis valencians». Els representants municipals han estat durant tota el dia atenent a mitjans de comunicació i treballadors i empreses dedicades al turisme, per, com ha explicat Zorío «continuar donant a conèixer les peculiaritats de la nostra ciutat, i la variada oferta amb la qual comptem a l’hora d’atreure visitants. Si a més, li sumem que la marca turística a la qual pertanyem, Castelló Sud, té cada any major repercussió i capacitat de promoció de la nostra terra, les conclusions encara són més positives».

Durant el matí, els representants municipals han tingut temps, per exemple, d’oferir als visitants de FITUR els cada vegada més coneguts «coents» que han fet les delícies de la majoria de gent que els ha provat. A més, també durant el matí s’han reunit i dialogat amb representants polítics de diferents institucions com Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme , o el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner. Sense oblidar el pas dels organitzadors del festival Arenal Sound, que un any més se celebrarà a Borriana durant la primera setmana d’agost i que en els últims anys s’ha convertit en un dels grans atractius turístics de l’estiu per a Borriana. I també s’han reunit i parlat sobre campanyes conjuntes y opcions de col·laboració futures amb els representants autonòmics de COCEMFE. Al cap i a la fi i com resumia Safont «es tracta de conèixer noves opcions turístiques, plantejar accions i projectes de futur conjunts amb institucions públiques i empreses, i després d’aquesta jornada, podem dir que l’objectiu està més que complit».

La presència de l’alcaldessa i el regidor de Turisme s’ha coronat amb la presentació a través d’una roda de premsa conjunta de les Jornades Gastronòmiques de la Taronja i la Clemenules, que precisament s’inicien aquest cap de setmana tant a Borriana com en els municipis veïns de Nules, Moncofa, La Llosa i Almenara, els representants municipals dels quals també han estat presents en la cita. Tal com han coincidit a resumir els dos representants de l’Ajuntament de Borriana minuts abans de donar per tancat el seu pas per FITUR 2017, «una vegada més, marxem bastant satisfets amb la promoció que durant la celebració de la Fira es fa del nostre municipi, gràcies en part a la seva inclusió dins de la marca Castelló Sud, que cada any atreu a més gent a consultar i interessar-se per la nostra oferta turística, que com s’ha pogut comprovar en la jornada d’avui és més que variada i pot acontentar als diferents tipus de visitants que volem que arriben fins a Borriana».

Leave a Reply

Your email address will not be published.